Insåg idag hur längesedan det var jag gjorde ett blogg inlägg, även om jag har fått mycket påbackning där hemma om att fortsätta bloggandet som innan så har jag helt enkelt inte haft tid eller ork.

De senaste månaderna har gått förbi så otroligt snabbt, det känns som om det var igår jag träffade alla människor här nere för första gången, och nu är det bara tre månader kvar utav det bästa året jag någonsin upplevt. Jag har lärt mig ett nytt språk, lärt känna underbara människor, bott i en spansk värdfamilj, klarat mig utan min familj samt skaffat mig min egna familj med världens bästa tjejkompisar.

Som det ser ut just nu så kanske jag t.o.m stannar här nästa år också, jag vet inte vad framtiden har att erbjuda men varför kan man inte hålla fast vid något bra så länge som möjligt?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om 6 dagar befinner jag mig äntligen hemma med familj och vänner över jul. Längtar något fruktansvärt.

Jag och min roomie aka hermana har legat sjuka hela veckan, Linnea har äntligen blivit frisk men jag är fortfarande dålig och ska in på sjukan imorgon.

Jag och tjejerna var ju i Nerja förra helgen vilket var det bästa och roligaste vi gjort på länge, ni ska få lite mer info om hur det var och vad vi gjorde senare.


Likes

Comments

En vacker bild på mig och Elin från i helgen då vi gick upp på sen och körde trio sång med Micke medan Edith satt på trummorna.

Roligaste här nere måste va spontaniteten, allt bara händer utan att man tänker igenom det. Oftast iallafall.


Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt lång dag, mycket i skolan & även efter.

Det är så många prov och inlämningar nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Var kvar i skolan till klockan 8 med tjejerna & pluggade matte samt svenska. Skolan är dock inte alls som i Sverige, här är det faktiskt mysigt att stanna kvar efter skolan för att hänga med kompisarna. Det är kompisarna som är ens riktiga familj här och det känns riktigt bra, nu kan jag inte tänka mig en vardag utan dessa underbara människor.

Med detta säger jag godnatt.Likes

Comments

Det här är alltså vad jag försökte lära mig mig igår, det gick ändå hyfsat om man inte räknar med att jag körde in i en parkerad bil och trillade lite osmidigt några gånger. Men vad gör det om hundra år??

Dagens inspo: just do it.


Likes

Comments

Under de senaste dagarna har jag varit i marbella med Linnea för att kolla på de söta valparna som Lulu fött, de kan nog vara de sötaste valparna jag sett & blir helt varm i hjärtat när jag tänker på dem.

I marbella kom även mina fina bästisar på besök, mycket trevligt faktiskt.

Dagen har spenderats med Elin, var hemma hos henne för första gången och insåg hur olika vi lever i våra spanska familjer. Anyway, ha deee!

Likes

Comments

Veckan har rullat på i världens fart, det är redan fredag imorgon vilket känns helt underbart.

Dagen har spenderats med mina fina tjejer både i skolan och på fiket.Bild snodd av Anna

Likes

Comments

Saknar verkligen sommaren och värmen, jag är verkligen ingen vinter tjej förutom när det gäller brasor och duntäcken Då går jag all in!

Dagen har spenderats med näsan nere i böckerna, skolan har dragit igång på riktigt nu och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det haha.

Nu är det exakt en månad kvar tills jag kommer hem i några veckor, längtar faktiskt mer efter svensk mat mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

Likes

Comments

Dagen har spenderats i sängen under duntäcket, rätt välbehövligt ibland alltså.

Igår var jätte roligt, vi satt på vår nya stammis bar jag och 8 tjejer och lyssnade på svensk musik och bara hade det mysigt, sen gick vi ut till dimman och mötte upp resten av folket.

Våra valpar har äntligen kommit, eller lulu's valpar har äntligen kommit haha, nu kommer mina kompisar inte se röken av mig på 1 månad.

Likes

Comments