Mot stallet för ridpass 2 med Linnean. Igår red jag med fårskinnspadd men anser att den åker fram litegrann, så idag kör vi utan och håller tummarna att den sitter där den ska.

Btw Håkan behöver ett eget inlägg;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mycket känslor inför denna konsert, så har det varit sedan biljetterna släpptes och alla jävla människor köpte 100 biljetter och sålde för 10 gånger mer än priset de betalade. Värsta beteendet. Likgiltighet på hög nivå från min sida. Min Håkan som jag i så många år lyssnat på och älskar, min Håkan som jag som 10-åring försökt få mina kompisar att lyssna på men som hatade det, min Håkan som fyller ullevi, gång på gång, min Håkan som nu är Sveriges stolthet. Ses på lördag

Likes

Comments

Hälften av dom som kämpar går under,

hälften av dom som älskar exploderar

Likes

Comments

Så fint från igår kväll. Vad bortskämd man är med att bo nära det vackra havet, och att ha så fina vänner!

Likes

Comments

Godmorgon i sooolen, som gör en så lycklig.. Har idag redan hunnit åka till stan och tillbaka och inväntar nu Emma Slantzflams, som precis steg innanför dörren haha. Vi ska plugga GA tills solen går ner, eller inte, bara i några timmar. För sen körs bilen nedåt mot falkenberg till kiropraktorn! Min veterinär och kiropraktor är på plats samtidigt, vilket ger lite extra trygghet ;) Skönt för Senseo att få extra hjälp.

Men först -> plugg

Likes

Comments

125-debuten är nu gjord med ett resultat på 11 fel, men lyssna inte på det, för det kändes SÅ bra. Var osäker efter första klassen om jag skulle rida andra, då det kändes dåligt i första. Men är så så så glad att jag gjorde det! 5 cm är inte så mycket men äntligen börjar han hoppa🌟 Vi hade så kul!!

I just debuten är det för mig inte jätteviktigt vad resultatet blir, givetvis hade det varit superkul om jag satte en nollrunda men det är inte hela världen att få med sig några fel. Jag tog hinder för hinder och skulle känslan vara kass hade jag utgått, men tvärtom han hoppade super och linjen jag bävade lite för, trippel och kombination, gick galant. ​Allt var inte enligt skolboken men vi har massvis kvar att lära oss och det viktiga är att potentialen finns och att det var roligt!

​Nej, prinsen detta kan vi göra igen ellerhur?;)

Likes

Comments

Under 13 år har jag kämpat mig igenom hundratals prov, inlämningar och läxor. Allt jag har kvar nu är.. Gymnasiearbetet. Det är sådan sjuk känsla att planera student och bal att jag får pirr-i-magen-attacker superofta!! Igår var en sådan dag där jag var i skolan för att plugga GA och äta lunch på Bee Bar, inte mig emot. Och sedan gjorde Antons mamma håruppsättningen som jag ska ha på balen!!!!!!!!! Där igen, haha. Gårdagen slutade med några timmar på Magazzino med Anton, Stina och Hannes(och Emma som jobbade).

Vaknade upp i morse med min favorit (som för övrigt hade träning 10.00 = lite för tidigt) och nu blir det lunch och sedan stallet där det ska fixas en del för i morgon är det tääääävling!

Likes

Comments

För att presentera mig lite kort vill jag bara säga att jag heter Ella, är (snart) 19 år och bor i älskade Göteborg. Behöver inte säga så mycket mer än att denna bloggen kommer att innehålla mest häst, men även lite musik och fest. Har längtat efter att dokumentera mina dagar!

Häng på!

Likes

Comments