Self-love Morning Routine

Onko täällä muita, jotka rakastavat aamuja? Itselleni aamu on päivän ihanin aika ja uskon, että ne tavat joilla aamun aloitat, vaikuttavat paljon siihen minkälainen päivästäsi tulee kokonaisuudessaan. Hyvinvointia lisäävät aamurutiinit asettavat päivälle hyvän pohjan antaen energiaa ja inspiroitunutta oloa.

Rakastan kaikkea mikä liittyy itsemme hoitamiseen ja mielestäni omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit itsellesi tehdä. Kun tunnet, että sinulla on hyvä olla itsesi kanssa, vedät puoleesi rakkautta ja lämpöä ja mitä enemmän tunnet näitä tunteita, sitä enemmän voit rakastaa ja jakaa rakkautta myös ympärillesi.

Viimeaikoina olen keskittynyt itseni hyväksymiseen ja rakastamiseen aamurutiineja tehdessäni. Usein aamu on myös ainoa hetki päivästä, jolloin on mahdollista ottaa omaa tilaa, hidastaa ja olla yhteydessä omaan itseen ja sisäiseen energiaan.

Tässä siis omat self-love aamurutiinini, joihin olen keskittynyt viimeaikoina!

Mornings are my favorite part of the day and the morning routines will set me in a good mood for the rest of the day.

I am all about self-care and I do believe that taking care of yourself is the most important thing you can do. Feeling good within yourself will attract more love on your way and the more you feel love, the more you can love others.

Lately, I have been focusing more self-love in my morning routine. Usually, the morning is the best time of the day to have some me-time, slow down and be connected with yourself.

This how I have loved to start my days lately!

Lämmin juoma

Olen tottunut juomaan ison lasin lämmintä sitruuna vettä ensimmäiseksi herättyäni. Tämän jälkeen juon kupin tai kaksi vihreää teetä raastetun inkiväärin ja sitruunanmehun kanssa. Lämpimä juoma saa kehon ja ruuansulatuksen heräämään ja tekee olon elinvoimaiseksi sekä energiseksi.

Liikuta kehoasi

Aamut ovat paras aika myös urheilulle. Yritän aina liikkua tavalla joka saa oloni energiseksi. Jos treenaaminen tuntuu väkinäiseltä suoritukselta, jätän sen mielummin väliin, sillä haluan pitää urheilun hyvää mieltä tuottavana asiana.

Urheilu lisää itseluottamusta ja tyytyväisyyttä itseesi. Urheillessa endorfiinitasot kohoavat pilviin ja varmin tapa saada kaikki irti liikunnasta on löytää urheilumuoto, joka tuntuu ominaiselta itsellesi.

Itse en ole treenannut salilla useaan vuoteen, sillä tavat joilla rakastan urheilla ovat niin helppoa tehdä myös kotona. Rakastan juoksemista, tanssimista, pilatesta ja joogaa. Kun löytää lajin, joka on itselle sopiva ja energiaa antava, motivaatio on helppo pitää korkealla!

Jooga ja meditaatio ruusukvartsin kanssa

Useimpina aamuina teen meditaation heti sängystä noustessani tai aamutreenin jälkeen. Meditoidessa pidän ruusukvartsin kädessäni, vieressä lattialla tai lähellä sydäntäni. Ruusukvartsi värähtelee korkeaa rakkauden energiaa ja se auttaa hyväksymään ja rakastamaan itseä sekä muita ihmisiä.

Meditoidessa yritän usein ajatella asioita, joista olen kiitollinen. Meditointi auttaa myös mielen selkeyttämisessä ja oman äänen kuuntelemisessa.

Warm healing drink

I have used to drink a big glass of warm lemon water first in the morning. After my first glass, I have green tea with grated ginger and lemon which gives me a great feeling before the day.

Healing your body with a warm drink, wakes you up and awakens the digestive system!

Move your body

I exercise almost every morning. I like to do something which makes me feel happy. I never workout if I feel bad about it because it only creates negative emotions about exercising.

I have not been in a gym for years because the ways I like to exercise is easy to do from home!

I love running, yoga, dancing and pilates. I believe it is best to find a sport which makes you feel happy because that is the best way to stay motivated!

Yoga and meditation with a rose quartz

Most of the mornings, I do yoga and meditation after working out. I always keep my rose quartz next to me, on my hand or close to my heart. It has a high vibration of love energy and helps accept and love myself and others.

When I meditate, I think about everything that makes me grateful for. A little break just for breathing keeps the mind more clear and calm.

Värikäs ja ravitseva aamupala

Aamupalan olisi hyvä olla jotain, joka ravitsee kehoa ja mieltä sekä saa tuntemaan olosi terveeksi. Välillä tykkään koristella annokseni, sillä kun syön jotain terveellistä ja kaunista, tunnen että lisään näitä asioita myös itsessäni.

Koristele aamupala kauniiksi värikkäillä vihanneksilla ja hedelmillä tai lisää annokseen syötäviä kukkia! Muista myös kiittää ravinnostasi ja keskity ruuan pureskeluun, makuihin ja tuoksuihin niistä tietoisesti nauttien.

Hemmottele itseäsi

Tee kasvonaamio tai kasvohieronta. Itse teen usein omatekoisia kasvonaamioita öljyä, hunajaa, kurkumaa tai esimerkiksi banaania käyttäen. Tykkään myös ihon kuivaharjauksesta, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa, edistää pintaverenkiertoa ja saa kuona-aineet liikkeelle.

Yritä tuntea kiitollisuutta omasta ihostasi sekä koko vartalostasi ja kokeile toistaa itsellesi: "Olen kaunis ja terve" affirmaatiota samalla kun hoidat itseäsi.

Affirmaatiot

Voit toistaa tehokkaita affirmaatioita mielessäsi samalla kun meditoit. Voit myös raapustaa niitä ylös muistivihkoosi tai jopa sanoa sanontaja itsellesi peiliin katsoessa.

Itse olen huomannut affirmaatioiden toimivan tuoden luottamusta itseäni kohtaan. Oma suosikki self-love affirmaationi on "Minä rakastan elämää, ja elämä rakastaa minua". Se saa minut tuntemaan oloni rakastetuksi ja rauhalliseksi.

Beautiful and colorful breakfast

Breakfast is good to be something which nourishes your body and makes you feel healthy. I like to make my meal look nice because when I eat something pretty and healthy, I feel I create those things within myself as well.

You can decorate your breakfast pretty using healthy and colorful veggies and fruits, or you can add eatable flowers on your plate. Remember to feel thankful for your breakfast and be mindful while you are enjoying it.

Pamper yourself

Do a face mask or face massage! Or try dry brushing for your body. Remember to feel grateful for having your unique skin and body and repeat yourself "I am beautiful and healthy" while you are doing your skin-care rituals.

Affirmations

You can repeat powerful affirmations in your mind while you meditate. Or you can have a notebook where to write them down. You can even say the affirmations to yourself when you are looking at the mirror in the morning.

I believe that the affirmations work wonders! My favorite self-love affirmation is "I love life and life loves me". It sets my mind and body in a peaceful and loving feeling.

Pue päällesi jotain ihanaa

Käytä vaatteita, jotka saa olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Toisin sanoen löydä tyyli, joka tuntuu sinulle omalta. Kun pukeudut päivittäin vaatteisiin, joita todella rakastat, viestisi maailmankaikkeudelle kuuluu: Ansaitsen parasta, joka ikinen päivä!

Visualisoi

Kuvittele itsesi sellaisena millainen olisit ilman kaikkia negatiivisia ja rajoittavia uskomuksia, joita mukaasi on tarttunut läpi elämän. Ajattele kuinka käyttäytyisit, kävelisit tai puhuisit ja ala ottamaan pieniä askelia kohti tätä parasta versiota itsestäsi, joka löytyy jo sisältäsi.

Välttele ulkomaailmaa

Olen huomannut kuinka paljon paremmin aamuni alkavat, kun välttelen puhelinta, televisiota ja uutisia heti herättyäni. Tiedän, että puhelimen ilmoitusten ja viestien tarkistaminen houkuttelee aamuisin (varsinkin kun olen saanut viestin poikaystävältä, joka asuu Australiassa😄).

Kun keskityt itseesi, ennen muun maailman kohtaamista, mielesi pysyy selkeämpänä ja olet enemmän yhteydessä omaan sisimpääsi kuullen myös intuitiosi selvemmin. Selkeä ja rauhallinen mielentila on hyödyksi päivän tavoitteiden ja inspiroivan olotilan luomisen kannalta.

Wear something pretty

Wear clothes which make you feel beautiful and confident. Find the style that feels your own. If you only wear clothes you really love, your message to the universe is: I deserve the best, every single day.

Visualize

Visualize yourself the way how you would like to be or look if you would not have any limiting beliefs about yourself. Think about how you would act, talk or walk and start to do little changes in your behavior to move closer to this best version of yourself which is already within you.

Avoid social media, TV or news

I have noticed that my mornings start much better when I avoid my phone, TV and news. I know it might be difficult sometimes (Especially when I have got messages from my boyfriend who lives in Australia.😄) When you focus on yourself before outside world, you are more connected to yourself, your mind is more clear and you can start your day with a peaceful and inspiring mood.

Kuulisin mielelläni minkälaisia aamurutiineja teiltä löytyy! ❤

I would like to hear about your favorite morning routines too!

Xo, Ella

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RBKSTYLE
RBKSTYLE,
Pyrin nykyään itsekin panostamaan aamuihini huomattavasti enemmän! En vielä ole varsinaista ”rutiinia” löytänyt, mutta jokainen päivä lähtee käyntiin mahd. rauhallisesti, ilman puhelimen kirkasta näyttöä naamalla, pehmeiden tohveleiden ja ison vesilasin kera 😊. Edellisenä iltana otan myös huomioon huomisen aikataulun ja pidän huolen siitä, että saan tarpeeksi lepoa ja unta, jolloin aamun herätyskellon huuto ei tunnu niin pahalta ❤️
nouw.com/rbkstyle
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Oi! Kuulostaa ihanalta aamun aloitukselta! <3 Ja ihan totta, unen laatu ja määrä vaikuttavaa kyllä niin paljon seuraavaan päivään! Pitäisi kyllä alkaa kiinnittämään enemmän huomiota myös iltarutiineihin! 😊
nouw.com/ellamadeitpretty
RoosaR
RoosaR,
Siis aivan kuin olisin omaa tekstiä lukenut!! Meillä on melkein identtiset aamurutiinit haha🙈 Näillä lähtee kyllä päivä niin hyvin käyntiin, ihana postaus!💕
nouw.com/roosar
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Haha eikä! Ihana <3 Ja kiva kuulla, että tykkäsit! Kiitos paljon! xx
nouw.com/ellamadeitpretty
piiakristiina
piiakristiina,
Oon tämän viikon joutunut heräämään tottumaani aiemmin ja oon huomannut miten se on vaikuttanut negatiivisesti omiin aamurutiineihini. Tämä sun postaus sai mut inspiroituneemmaksi aamurutiineitani kohtaan ja täytyykin kokeilla noita sun vinkkejä myös!☺️✨❤️
nouw.com/piiakristiina
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Kiitos paljon! <3 Ihana kuulla, jos inspiroi! Mukavaa loppuviikkoa sinulle! xx
nouw.com/ellamadeitpretty
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihania rutiineja💕 Sun aamut kuulostaa siltä et ne on täynnä rakkautta😚 Oon kans todennut hyväksi useita noista kohdista, etenkin se että ei ota kontaktia ulkomaailmaan, vaan saa olla 100% itsensä kanssa 🙏🏽 Kauniita kuvia!
nouw.com/stepstoselflove
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Kiitos paljon ihana! <3 Tuo on kyllä ihan totta! Aamuisin tarvii aina hetken omaa aikaa <3
nouw.com/ellamadeitpretty
Aaron
,
Got me thinking about Billy Idol, haha, more self-love, more good feelings, more love for others, MORE MORE MORE
https://www.youtube.com/watch?v=BPwZaQfoIbU
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
More love is always good!
nouw.com/ellamadeitpretty
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Pitääpä taas hommata jostain tuollainen ruusu kvartsi, nukuin usein lapsena ruusu kvartsi sängyn alla mutta se tapa katosi jossain vaiheessa. Hyvä postaus jälleen kerran! 😊
nouw.com/sofiakeitaanranta
EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Voi kiitos paljon! <3 Ja oi, miten ihana tapa! <3
nouw.com/ellamadeitpretty
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Täälläkin yksi aamuihminen!😍🙏🏻✨
nouw.com/saarapyykko