Homemade wrapping paper

 Can't believe it's Christmas soon! I hope you haven't wrapped all of your Christmas presents yet because I would like to share how to make a personal wrapping paper easily yourself. I used pretty girly colours this time but maybe you like to use something more Christmassy. Just be creative!

Ihan kohta jo joulu! Toivottavasti siellä on muitakin, jotka eivät ole ostaneet vielä kaikkia joululahjoja tai ainakaan paketoinut niitä, koska tässä olisi idea persoonalliseen ja helppoon lahjapaperiin. Voit tehdä omastasi jouluisempaa, jos pinkki ei ole sinun juttu!

So all you need is a plain wrapping paper, brush and oil colours. I mixed two colours together so I had red, white and pink. Then just start to paint your own pattern! The oil colours can be messy so be sure that your work is dry enough when you start to use it for wrapping. I recommend a hair dryer for this part!
Tarvitset siis tavallista käärepaperia tai rakennuspaperia, siveltimen ja öljyvärejä. Itse sekoitin punaista ja valkoista väriä keskenään. Sitten aloin vain maalata kuvioita ilman sen kummempaa sunnitelmaa. Öljyvärit kuivuu aika hitaasti, mutta voit käyttää hiustenkuivaajaa apuna, jos olet yhtä kärsimätön kuin minä!


It's done! I think this is pretty simple way to make your gifts a little more personal and it's so easy that everyone can make it pretty! I have always preferred traditional Christmas colours for a decorations but this year I have a crush for everything pink and gold! Maybe because it feels more like me haha!


Jos tykkäät tehdä itse lahjoja ja koristeita, tämä on aika helppo ja nopea tapa. Itsestäni olisi ainakin ihana saada itsetehty paketti, sillä tietäisin sen olevan tehty ajatuksella. Tämä lahjapaperi oli niin yksinkertainen valmistaa, että jokainen voi onnistua saamaan siitä kauniin. Omista tuli aika pinkkejä eikä ehkä niin perinteisellä tavalla jouluisia, mutta ainakin näyttää minulta hah!


Have you already gotten all the presents? 
Good night everyone! Xo, Ella

Joko te olette hankkineet kaikki lahjat?

Hyvää yötä kaikille! Puss, Ella


Tykkää-merkinnät

Kommentit