Choc Chip Banana Cookies


 Ihanaa keskiviikkoa! Viimeaikoina olen leiponut paljon leivonnaisia, joissa banaani on toiminut makeuttajana. Kun himoitsen jotain hyvääpäädyn yleensä leipomaan näitä banaanikeksejä tai banaanileipää. Tallä hetkellä kirjoittaessani tätä postausta nautiskelen juuri näitä suklaisia banaanikeksejä. Enää yksi jäljellä! Hups! Nämä keksit vain ovat niin hyviä. Varsinkin suoraan uunista tulleina. Nam!
Happy Wednesday lovelies! Recently I have been baking many different desserts using banana! When I am craving something good I usually end up baking either banana cookies or banana bread. Currently I am writing this post while eating these cookies. Only 1 left! Oops! They taste so delicious especially while they are still hot, out of the oven!

Ainekset: 2,5 dl mantelijauhoja3/4 tl leivinjauhetta1/2 tl kanelia1/4 suolaa1 1/2 rkl kookosöljyä 1 tl vaniljauutetta1 pieni banaani muussattuna1 rkl mantelimaitoa1/2 dl hunajaa3 rkl suklaahippuja
1. Sekoita yhteen mantelijauho, leivinjauhe, kaneli ja suola. Sekoita toisessa kulhossa kookosöljy, vaniljauute, banaani, mantelimaito ja hunaja ja yhdistä sitten jauhoseokseen. Sekoita tasaiseksi.Jäähdytä taikinaa noin 20 minuuttia jääkaapissa. 
2. Lämmitä uuni 175 C. 
3. Pyöritä taikinasta palloja ja litista ne haarukan tai lusikan avulla leivinpaperille. Painele suklaahippuja päälle.
4. Paista noin 15 minuuttia. Anna keksien jäähtyä ennen siirtämistä.
Taikinasta tulee noin 10 isohkoa keksiä, mutta resepti on helppo muuttaa myos kaksinkertaiseksi.
Nauti! Xo, Ella Ingridients1 cup almond flour 3/4 tsp baking powder1/2 tsp cinnamon1/4 tsp salt1 1/2 tbsp coconut oil1 tsp vanilla extract 1 small mashed banana1 tbsp almond milk1/4 cup honey3 tbsp dark chocolate chips
Instructions1. In a bowl, whisk together the almond flour, baking powder, cinnamon and salt. 
In a separate bowl stir together the coconut oil, vanilla, mashed banana, almond milk and honey. Add in the flour mixture. 
Mix well and chill the cookie dough for 20 minutes.

2. Preheat the oven to 175 C. 

3. Roll the dough into balls and press them flat by using a spoon or fork and add chocolate chips on the top.

4. Bake at 175c for 15 minutes. 
Cool on the baking sheet before transferring.

This recipe makes about 10 big cookies but it is easy to double if you want more! 

Enjoy! Xo, Ella

Tykkää-merkinnät

Kommentit