Hej hörni. På senaste har jag börjar används lösfransar. Jag skulle vilja tipsa om dom jag använder. Dom är så himla fina och superbilliga!!

Dom kommer ifrån Sweed Lashes, men jag köpte mina på lyko. Dom kostade 129kr. Denna modellen heter Ramina. Dom är naturliga fast ändå inte. Men det är fint att ha på vardagen. Jag gillar även modellen Boo som kostar 179kr. Också super billigt.

Detta är inget sponsrat inlägg men jag älskar verkligen dessa fransar.

Länk till Ramina: https://www.lyko.se/smink/ogon/losogonfransar/sweed-lashes-ramina

Länk till Boo: https://www.lyko.se/smink/ogon/losogonfransar/sweed-lashes-boo

Likes

Comments

Hej, Mitt namn är Ella. Jag är 13 snart 14 år gammal, Jag går i 7an. Jag är intresserad utan mode, smink och cheerleading. Jag ville starta denna bloggen för att dela med mig av mitt liv och bli inspirerad av andra. Kanske även inspirera någon av er. Hoppas ni kommer gilla allt jag skriver om. Jag kommer tipsa om kläder, smink, accessoarer, artister allt!! Jag tänkte svara på 5 frågor för att ni skulle få lära känna mig.


1. Vem är din förebild?

Min förebild är helt klart Shawn Mendes. Jag vill inte bli som honom men jag vill bli på sättet som han är på. Hur han ser på saker och hur han sprider kärlek och positivitet. Han är min favorit all time.

2. Går du i någon sport?

Ja, jag går i cheerleading. Vissa räknar inte det som en sport. Varför vet jag inte men det är en sport. Det är faktiskt inte att bara stå och vifta men pom poms. Det är mycket bygg, gymnastik, dans och så mycket mer. Jag älskar mitt lag mest av allt!! Vi är alltid positiva och det ger resultat. Jag går i Cats i föreningen GCO. Vi vann guld på novembercup 2017 och blickar framåt till dm som är den 16 mars.

3. Är du bra i skolan?

Jag är helt okej. Jag har inte dåliga betyg men inte dom bästa. Jag gör mitt bästa och det räcker.

4. Favorit mat?

Jag är super kräsen med mat. Jag gillar inte så mycket men jag tycker pasta är väldigt gott.

5. Hur lång är du?

Jag är 163 lång. Och jag kommer inte bli längre än max 166.

Likes

Comments