Efter ett antal månader helt frånvarande kanske jag är tillbaka igen? Har köpt mig en dator och blev lite sugen igen. Dock kommer bloggen bil mer som en "dagbok" för mig som jag kan gå tillbaka och titta på. Jag har precis även startat ett träningskonto på Instagram där jag heter @ellastraining. Där får ni gärna gå in och följa om ni vill se mer av min träning. Kommer även börja lägga upp mer träingsrelaterande inlägg här och berätta mer vilka slags pass och övningar jag kör på gymmet. Här kommer lite bilder från den senaste tiden som mestadels har besått av ridning och träning.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Det har ekat lite tomt är sen senaste inlägget men ingen kändes särskilt bra när jag skulle börja blogga på riktigt så lät de va ett tag. Nu är jag dock lite mer motiverad och tänkte att jag kan ge det en chans iaf.

Tänkte inte att det blir en så lång presentation om mig utan att ni får lära känna mig på vägen istället. I vilket fall så har jag fyllt 18 år nu och har äntligen tagit körkort! Största friheten jag varit med om och det är så himla skönt! Har som sagt ett år kvar på ekonomiprogrammet här i vetlanda och kan inget annat än längta till alla studenttider drar igång!

På min fritid rider jag mycket men spelar även en del fotboll. Så mitt liv är ganska fullspäckat överlag men när jag har tid över gymmar jag gärna eller umgås med mina vänner.

Hörs snart igen, puss

Här är den hästen jag rider just nu, söt men världens busigaste

Likes

Comments

Hallå och välkommen till min blogg!

Det kommer komma en utförligare presentation om mig senare så det här blir som ett litet test att allt funkar som det ska.

Men lite kort om mig: Ella Johansson heter jag, är 17 år gammal. Fyller 18 år om knappt 20 dagar så mitt liv består numera av mycket körkortspluggande!

Jag ska börja trean på gymnasiet, ekonomiprogrammet, nu efter sommaren.
Resten av tiden tillbringar jag på fotbollsplanen
och på hästryggen.


Syns snart igen!

Likes

Comments