Hej på er! Det har varit en lång dag för mig och jag har faktiskt tänkt krypa ner i sängen om bara en liten stund. Inte nog med att jag jobbade första dagen på mitt nya jobb idag men jag började också klockan 05:00 imorse. Det är lite tidigt till och med för mig, men imorgon är det dags igen, jag hoppas verkligen att jag vänjer mig vid tiderna. Jag åkte hem till mormor direkt efter jobbet och herregud vilken skillnad det var där jämfört med inne i stan. Där ute låg det ju mer än 10 cm snö medans det knappt lagt sig alls här hemma, konstigt när det inte längre ifrån vart annat än någon mil. Men fint var det iallafall, till skillnad från här.

xo Ella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett helt år sedan denna bild togs, det känns inte alls som att det var länge sedan. Saknar verkligen det blonda håret, tror det får bli så igen nästa gång jag ska göra något med det. Tror jag får boka in en tid väldigt snart.

xo Ella

Likes

Comments

Idag har det inte hänt mycket. Jag och Märta hade gjort upp en plan för en riktigt bra dag men tyvärr så vaknade Märta med jättehög feber stackarn. Så eftermiddags överraskade jag henne med glass och godis för att förhoppningsvis få henne på fötter inom snar framtid.

xo Ella

Likes

Comments

Godingar! Vilken lat söndag det blev idag, jag och Vilma har verkligen legat inne i soffan heeela dagen. Vi tog en kort promenad för att köpa lite att äta men förutom det har vi endast degat i soffan, sovit en stund och bara haft vart lediga. Till ikväll hade vi bestämt att vi skulle träffas och äta lite plockmat. Så det blev lite av allt vi tycker om, en sallad, lite pizza, frukt ja och lite annat gott. Vad har ni hittat på idag? Men nu checkar jag ut för idag, ställer klockan då det vankas ett träningspass med Märta imorgonbitti.

xo Ella

Likes

Comments

Godmorgon godingar! Både jag och Märta är lediga idag så vi passade på att ta en lång härlig frukost tillsammans och planera lite inför veckan som kommer. Med varsin koppkaffe gör vi oss redo för lördagen, än så länge väntar det en promenad in till stan, så får se om det finns någon shopping. Vad hittar ni på idag?

xo Ella

Likes

Comments

Finisar! Ser ni vilken mysig kväll jag och Märta har framför oss? Pyjamasparty deluxe, så länge vi pratat om detta och äntligen hittade vi en tid som passade oss båda. Det vankas bubbel, vin och en massa prat i våra pyjamasar hela natten lång för att fira att vi gått på lov idag, så välbehövligt just nu. Hur firar ni in helgen?

xo Ella

Likes

Comments

Jag och Vilma avslutar denna långa dagen med popcorn uppkrupna i soffan och myser! Vad hittar ni på ikväll?

xo Ella

Likes

Comments

Förstår ni att det endast är 114 dagar kvar tills jag tar studenten! Det är verkligen helt otroligt, tiden har gått fantastiskt fort. Jag tror inte att jag riktigt förstår vad som väntar. Det ska bli så spännande att få ta reda på!

xo Ella

Likes

Comments

Godmorgon! Det är verkligen obeskrivligt skönt med denna sovmorgonen vi har på tisdagar, den är välbehövlig kan jag säga, speciellt efter en dag som gårdagen. Gillar denna stunden jag har för mig själv på morgonen med mitt kaffe, min bok och frukost i sängen. Planen just nu är att iallafall sitta kvar här i en timme till innan jag drar mig upp.

xo Ella

Likes

Comments

Hej på er finisar! Äntligen är måndagen över, har fasat över denna sedan förra måndagen i princip. Varför vet jag dock inte, det är bara att det är måndagar är utmattande inte så mycket fysiskt men desto mer när det kommer till det psykiska. Därför känner jag att jag gjort mig förtjänt av ett bad och en ny ansiktsscrub. Idag testar jag en som jag fick av Märta i lördags, hon säger att den ska vara så himla bra så jag hoppas på detta. Den är gjord på återanvända, malda Arabica-kaffebönor och kommer från Optiat, ni kan kolla in deras hemsida HÄR!

Hur gör ni för att bäst koppla av efter en lång jobbiga dag? Det är så viktigt att inte glömma bort att ta hand om sig själv lite då och då.

xo Ella

Likes

Comments

Instagram@ellaidewald