Header

​Honestly, 2015 var ett skitår. Är verkligen glad att det är över. Har under detta år fått jobb, blivit arbetslös, fått mitt hjärta krossat, varit in och ut på akuten och vårdcentralen, slutat skolan, festat och haft ångest. 

2016 börjar bra eftersom jag ska börja på ett nytt jobb den här månaden, det blir roligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Remixer på The Hills, ena med Eminem och andra med Nicki. Känner såhär🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp 3 fina tjejer på stan och middagsdejtade innan vi for hem till mig för lite förfest, sedan vidare till stan på en fest med ett roligt killgäng och tillslut en sväng på krogen innan jag begav mig hem igen. Lördag och söndag jobbade jag hela dagarna och hann inte så mycket mer och igår hade jag prov. Det gick dåligt. Idag körde jag ben på gymmet. Det gick bra. Imorgon blir det nog ph-häng. På torsdag ska jag träffa Matilda för första gången på typ 400 år. Det blir supermys❤️

Likes

Comments

Vaknade sjukt sent så har inte hunnit mycket idag. Tänkte hinna städa men blev inte av. Har nyss ätit och ska strax på gymmet. Har antingen jobbat eller varit sjuk typ senaste 5-6 helgerna så i helgen är jag äntligen ledig.

Likes

Comments

Hade jobbhelg igen denna helg. Igår firade vi mamma då jag kom hem från jobbet. Hade bakat en 4-våningstårta som vi bjöd på. Blev bjuden på middag på Bishops efter det, det var mys.

Idag har jag tränat, pluggat och hängt hos mormor och morfar. Imorgon ska jag till Myckle, det var ett tag sen!

Likes

Comments