Hej på er!

Just nu är det mest plugg som gäller för min del, ska försöka klara den här j*kla anatomitentan.. (igen haha, så bitter för att jag inte fick tillgodoräkna allt..).

Men igår blev det en paus i pluggandet, så sjukt fint väder! Vi hade 19 grader och sol här. Så tog med Kiro till ett badställe i närheten där han fick bada lite för första gången - väldigt kul. När vi kom hem fick han bada lite i badkaret också för att bli av med smuts och lukten av sjövatten haha men det gick bra det med.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min mobil har krånglat några dagar nu då den stänger av sig eller behöver tvångsomstartas hela tiden, har haft den i 2 år ungefär så bestämde mig för att det var dags för en ny.

Så idag har jag skaffat min en Samsung Galaxy S7 i färgen "pink gold", mycket nöjd!


Likes

Comments

Hej på er!

Måndag - ny vecka.

Kommande 3 veckor är det plugg som gäller för min del. Har tenta den 7e april. Väldigt skönt att jag inte behöver göra om hela Anatomi & Fysiologi- kursen, utan att jag får tillgodoräkna det mesta. Men det är plugga som gäller ändå för inte kommer jag ihåg hur cellen är uppbyggd.. var ju ändå 3 år sedan jag läste det här senast.

På onsdag blir det en liten paus i pluggandet dock, har äntligen fått tid på smärtkliniken så jag ska åka dit och se om de kan hjälpa mig.


Nu: mellanmål och sen på't igen.


Likes

Comments

Hej på er!

Dagarna rullar på som vanligt och imorgon är det ny månad igen! Sitter hemma med en inte så mysig förkylning men var och hämtade ut ett paket idag som muntrade upp lite.

Har börjat prenumerera på "bakboxen", varje månad kommer en låda med recept, ingredienser och redskap - väldigt kul för en baknörd.

I den här boxen fick jag grejer till att göra american cookies, glasskopa samt tre slevar i en fin mintgrön färg!


Likes

Comments

Hallå!

Snart är februari slut också, och jag hoppas att det inte kommer någon mer snö för nu vill jag ha vår och sommar! Just nu gör jag inte speciellt mycket om dagarna. Har en kurs i anatomi & fysiologi men jag får tillgodoräkna nästan hela kursen, jag ska ha en liten tenta på 4 poäng i april på några ämnen som jag behöver komplettera lite men det är ju ett tag kvar så jag har inte börjat plugga än..

Så just nu är jag bara hemma med valpen! Han växer så det knakar, önskar nästan att han kunde vara liten för alltid men det kommer bli en stor kille det här!


Likes

Comments

En månad sedan jag bloggade senast. Skrev i ett av mina senaste inlägg att det händer något roligt i början av februari, den dagen var i lördags den 4e februari. Vi åkte iväg och kom hem med en ny familjemedlem: Säg hej till Kiro. Vår lilla chow chow valp!


Likes

Comments

Jobbade igår och idag! Det märks att det är januari, väldigt lite folk ute och shoppar haha. Ganska skönt efter julruschen men ändå lite långtråkigt ibland. Nu är jag iallafall ledig i några dagar.

Fick förresten youtubern Thérese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra", i julklapp. Jag har följt hennes kanal länge och ville gärna ha boken. Den var väldigt bra tycker jag, och borde vara obligatorisk att läsa för alla unga tjejer!


Likes

Comments

Nytt år, nya tag!

Hej på er och gott nytt år!

Nyårsafton spenderade jag tillsammans med Elin, båda sjuka i influensan (bra start på året). Vi var hemma hos mig med skräpmat, bingolotto och kortspel. Hade även raketer som vi skulle skjuta så vi tog en liten promenad innan tolvslaget tillsammans med en flaska bubbel. Promenaden tog nästan kål på oss så efter lite raketer och en väldigt liten klunk bubbel tog vi oss helt kallsvettiga hemåt igen haha!
Jag är fortfarande inte helt frisk men nu är det bara en jobbig hosta kvar så är jag fit for fight igen.

Inga direkta nyårslöften detta år, ska försöka ta det där körkortet. Har bokat in mig på 10 lektioner nu i januari men sen borde jag inte ha så långt kvar!

Annars börjar min utbildning i mitten på januari, så taggad. Inte lika taggad på den svindyra kurslitteraturen dock..

Sen händer en väldigt rolig sak i början på februari men det får ni veta då!


Likes

Comments

Bloggen har fått ligga lite åt sidan ett tag, har haft fullt upp med jobb. Att jobba i butik med köksgrejer innebär väldigt mycket jobb nu inför jul haha.

Har iallafall hunnit köpa lite julpynt och gjort det mysigt här hemma. Men tiden går galet fort och snart är det julafton!

Likes

Comments

Det blir sjuksyrra av mig ändå! Nu ska jag bara fixa med massa papper för att tillgodoräkna det jag läste i Umeå men sen är det klart, jag börjar efter jul - så taggad!


Likes

Comments