Hej alle og velkommen til min blog! Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte den her lidt anderledes blog op. Denne blog kommer nemlig til at indeholde street style, kendte, gossip osv da det er noget jeg finder meget interessant. Så denne blog kommer ikke til at handle om mig, men om alle andre. Jeg håber du er interesseret og ville læse med!

Jeg har googlet mig rundt på forskellige sider, indtil jeg har besluttet mig at lave min blog på Nouw. Og jeg er allerede glad for min beslutning. Jeg er dog endu ikke blevet helt god til at korrigere rundt i de forskellige indstillinger, men det kommer vel hen af vejen.

Jeg ville også gerne starte med at fortælle lidt om mig selv, så i har et lille indblik i hvem jeg er:

Jeg hedder Ella jeg er 14 år gammel, jeg elsker fashion især når det er lidt street og råt og anderledes . Jeg elsker selv at få inspiration fra alle mulige steder når det gælder tøj og accessories. Om det så er youtube, instagram eller tumblr.

Jeg bor og kommer fra københavn og bor sammen med mine forældre, min lillesøster og min storebror. Når jeg ikke kigger på tøj, elsker jeg at høre musik. Jeg hører rigtig mange forskellige genre, men jeg har en speciel kærlighed til Justin Bieber, Harry Styles, Shawn Mendes, Chris Brown, og mange flere.

Jeg tror bare det var det, i må hænge på hvis i ville høre mere til mig.

Tak for jeres tid.

Ella :)Likes

Comments

Søg