En del har sikkert hørt om ensomhed, men ved ikke helt hvad det betyder eller fået at vide man har det og har brug for hjælp. Der er sikket en del af jer som har prøvet at være ensomme eller som er det. Jeg kender følelsen af at være ensom, det er ikke sjovt. Man går og tænker at man ikke burde leve og at man bare skulle begå selvskade, for der er jo ikke nogen som kan lide en. Ensomhed gør også bare noget ved en, som ikke er rartBare følelsen af at være ensom og det at man ved man er ensom gør ondt. Man græder og tænker hele tiden om der er noget galt med en, hvorfor man har det sådan, skulle jeg bare dø, er der ingen som elsker mig. Man tænker en masse tanker som bare ødelægger en og det er noget af det værste jeg har prøvetMan tror at man kan klare det og at det nok skal over og at ingen forstår dig, men der vil jeg FORTÆLLDIG, du tager FEJL, der er nogen derude som forstår dig og kan hjælpe dig med dit problem, hvis bare du giver dem lov til at hjælpe dig.

Jeg startede med at flippe ud på min psykolog, fordi jeg ikke følte hun hjalp mig, men da jeg begyndte at gøre det hun foreslog, begyndte jeg at få det bedre. Så et godt råd fra mig: Accepter situationen du er i, og anerkend dem der vil hjælpe dig til at få det bedre. På den måde bliver det nemmere.

Gennem den sidste periode har jeg været til nogle samtaler med min psykolog og det er jeg glad for. Hun har hjulpet mig igennem min svære tid og gjorat jeg følte at jeg hører til her og at der ikke er noget galt med migEfter noget tid hos min psykolog Gertrud, forslog hun at jeg også skulle møde nogle andre, som også havde det sværtNu har jeg fået nogle rigtig gode venner og vi har det godt sammen. Jeg har arrangeret et meet up på Starbucks d. 12. april klokken 13:00. Alle er velkommen og jeg glæder mig til at se jer. 

 

Likes

Comments