Kärlek är något jag alltid har varit skeptisk mot och kommer nog vara det ett bra till med hur dumma killar har varit mot mig och bara allmänt jobbiga men just nu är det 2 killar jag pratar med som båda är söta och as snälla och jag vill kunna lita på dom men det gör jag inte och kommer ha svårt med att göra för oavsett vem det har varit jag har litat på tidigare så har det gått åt helvete så är väldigt skeptisk mot allt sånt nu och det är något ja vill vara för att lita på någon för mycket kan vara dåligt.

Men nu tillbaka till dom killarna, har inte träffat någon av dom men vill väldigt gärna göra men jag vet faktiskt inte om jag vågar för jag börjar få känslor för båda och jag är en sån som övertänker att så har tänkt på hur jag ska göra och vad jag faktiskt vill göra och jag bråkar med mig själv för jag vill ba kunna gilla en kille men samtidigt har jag ställt mig tidigare att jag hatar killar vilket jag inte gör längre men ja jag är mer negativ till killar men det börjar bli mer positivt och det känns bara som att allt kommer gå åt helvete igen så vet inte om jag vågar lita på dom killarna.

Dom säger att dom gillar mig men eftersom att alla killar som har "gillat" mig har ju inte gjort det så jag vet inte om dom ljuger eller inte så jag vet ju inte om dom ljuger inte så bråkar med mig själv just nu, vet inte vad jag ska göra om jag ska vara ärlig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Inte många vet att inte skulle säga är mobbad men får varje dag ta emot ord om att jag är kaxig, ful osv och det har jag fått göra sen 6:an så jag är så pass van att jag inte bryr mig längre men har aldrig riktigt brytt mig om det utan tycker folk jag är ful så får dom göra det för varken dom eller jag kan göra något åt saken så låter det bara vara så vad jag tycker är det väldigt onödigt att skicka hat till mig för jag kunde inte bry mig mindre om det oavsett vad det handlar om.

Annars suger jag på att uppdatera och är ledsen för det men just nu är det mycket skola och mycket privata grejer så håller koll på det istället för här och det är jag ledsen för

Likes

Comments

November är här och under november börjar nationella i skolan och jag ska på en resa till Eskilstuna i slutet av månaden så det blir roligt, hatar skolan men det är muntliga så jag tror det kommer gå bättre än dom skriftliga förutom i matten för där kommer det gå och helvete oavsett vad jag gör. Tror inte att det är någon överraskning över att jag hatar skolan och det blir bara värre nu när nationella kommer in oxå och ska förstöra ännu mer än vad skolan redan gör.

Likes

Comments

2017 är nästan alla uppkopplade på internet oavsett om det är via instagram, Facebook, twitter etc, det finns många sociala medier och det som jag har kommit och tänka på är att jag har instagram, twitter, Facebook, snapchat, youtube och blogg. Inte nog med det så försöker jag uppdatera alla dom och det är inte lätt så det är därför bloggen har stått ganska död på sistone för jag helt enkelt inte haft tid och lust för att uppdatera här men ska försöka bli bättre på det men bäst uppdatering får ni på snapchat och instagram skulle jag säga.

Likes

Comments

Bloggen har jag haft i 2 månader nu? Det har gått så sjukt fort ändå, kan inte fatta att det har gått 2 månader sen jag startade bloggen och snart 2 månader sen falun. Tiden går för fort

Likes

Comments

Nu har jag och hela skol Sverige höstlov och det är så jävla skönt att slippa skolan en vecka. Under mitt lov ska jag inte göra ett skit för alla är bortresta eller har annat att göra så vara hemma och titta på serier istället, har redan kollat klart en serie och har typ 2-3 avsnitt kvar av stranger things men vill spara på den och istället se om typ the walking dead, arrow, the flash osv osv. Har så många serier jag försöker hålla koll på men det har varit omöjligt med skolan och sen när jag har åkt iväg varje helg men nu har jag ca 3 helger hemma då jag skippar både Sala och Sundsvall då det inte riktigt kändes värt att åka så långt för att vara i en stad jag inte har någon att vara med i om ni förstår vad jag menar.

Likes

Comments

Huskvarna konserten som var i Fredags var grym, denna gång fick jag fota killarna för sista gången som suger men jag är nöjd med bilderna jag tog och konserten var grym som vanligt, kommer aldrig tröttna på deras konserter.

4 månader är det jag nu har följt efter killarna på deras turné, på 4 månader har jag åkt till Göteborg 2 gånger, Lund, Falun, Malmö, Huskvarna och Norrköping och träffat dom 10 gånger. Jag kommer åka till Jönköping, Eskilstuna och Borlänge och se dom live i Jönköping för sista gången.

Tjuvjakt har gett mig så jävla mycket så det är sjukt, vänner, resor och upplevelser så det duger. Utan Tjuvjakt hade jag aldrig åkt till Malmö, Falun, Huskvarna osv utan då hade jag varit hemma och inte nog med det hade inte jag träffat dom vänner jag har gjort i sommar. Jag hade haft det så jävla tråkigt med andra ord.

Jag hade inte träffat Amanda, Bella, Bella, Maja, Livia, Emilia, Nanna osv. Tjuvjakt har gett mig så jävla roligt sommarlov och ett fantastiskt år och det är inte slut än. 2 månader kvar ungefär är det och sen blir det en paus till sommaren som jag är ännu mer taggad på så nu jävlar händer de saker

Likes

Comments

Ja, jag åkte till Huskvarna trots allt och hade så jävla roligt ska ni veta och efter idag så har jag fått veta att killarna ska ha ännu en under 18 spelning och såklart ska jag åka och denna gång är det även i Jönköping så det blir jätteroligt. 9 gånger blir det jag kommer ha sett killarna live vilket är askul att det har blivit så många gånger och det gör mig så jävla taggad på fler spelningar. Håller tummarna att jag hittar en till spelning jag kan dra på så har jag lyckats se dom 10 gånger men det återstår att se helt enkelt men det skulle vara så jävla roligt! Det som extra roligt är att min mamma hänger med och ser killarna för första gången så bara det blir jätteroligt att ha med henne eftersom hon har tjatat om att hon vill se dom men har inte kunnat hänga med så håller tummarna att vi kan träffa killarna oxå så får jag se vad mamma tycker om killarna, min mormor har ju träffat killarna och hon tyckte att dom var jättesnälla och roliga så det är ju oxå roligt!

Likes

Comments

Tog ännu en paus men denna var mer än en vecka och det är för just nu har jag ingen lust att göra någonting utan vill bara ligga hemma och inte göra ett skit så tog en paus och samlade lite krafter så vi får se hur det går framöver men en sak som har ändrats är att jag inte längre ska till Huskvarna eller Sala då jag är magsjuk och får inte åka till Huskvarna och till Sala åker jag inte för att jag kände att det inte var värt det så stannar hemma eller åker till någon kompis istället. 

Likes

Comments

​Jag visste inte att man kunde bli "beroende" av att resa, eller jag kanske inte är beroende men jag ÄLSKAR det lite för mycket och tycker att det tråkigaste som finns är att stanna hemma och inte göra ett skit utan finns det möjlighet att jag bara åker iväg över dagen så funkar det lika bra. Jag har nu bokat ännu en resa och denna gång till Karlstad på Lördag för att träffa kompisar och förhoppningsvis Tjuvjakt. Jag ska även till Sundsvall den 18 November och Borlänge den 15 December så det blir bara mer och mer resor och dom slutar aldrig komma men nu har jag bara Sälen kvar som jag inte kan åka till och det suger men då kommer jag ha varit på alla stället förutom 4 ställen i höst med Tjuvjakt, dom måste ju vara dö trötta på mig men det får dom vara för det spelar ingen roll för mig haha.

Likes

Comments