Header

Den här ponnyn! Han har verkligen en speciell plats i mitt hjärta! I december 2015 hade jag haft honom i närmare två år. Han var den klurigaste, busigaste och mest personliga ponny jag någonsin haft. Varje dag var en ny upplevelse... Ena dagen flög han över 120cm hinder på träning, andra dagen stannade han utanför stallplan och vägrade röra sig ett steg till. Han var ponnyn som kom galopperande i hagen och som alltid tittade fram med glada ögon och framåtvinklade öron. Han levde och älskade varje minut av livet.

Men varje resa har tyvärr ett slut och den där decemberdagen åkte han vidare. Jag hade sovit utanför hans box hela natten innan, bara för att inte missa en minut med honom. Det dröjde sen ungefär ett halvår innan jag såg honom igen, då på tävling. Men nu i helgen, såhär 1,5 år senare sen sist, så var han anmäld till en tävling här i stan!! Så jag var där och kollade på honom och hälsade på hans nya ägare. Självklart grät jag en runda och mitt leende kunde inte bli större än vad det var när jag såg honom. Min bästa Monarch och fina kompis, jag saknar dig så! Det var så skönt att se att han verkade nöjd med läget och roligt att äntligen träffa familjen han bor med nu. Man får ju ett speciellt band med sina djur och bara tanken på att en dag behöva lämna iväg dom gör att hela magen viker sig. Bästa Monarch, du kommer alltid vara min tokiga, busiga och bestämda kompis med ett hjärta av guld!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Macke åkte till Romme över dagen i lördags. Det var verkligen så himla mysigt! När jag tänkte på det var det närmare 5 år sedan jag stod på ett par skidor. Har liksom glömt hur kul det är men efter den här lite spontana tripen så är jag så taggad på att åka mer! Vill liksom bara iväg och åka. Så jag har redan kollat stugor uppe i sälen haha!

Likes

Comments

Tog hela gårdagen enbart för att städa mitt rum. Dammsugare inte bara eller tvättade speglarna utan städade verkligen hela rummet. Tömde allt och rengjorde lister, dammade, vek lådor och bytte kuddar. Men man blir ju självklart sugen på något nytt när jag är i farten! Jag har verkligen blivit helt inne i att förvandla saker med lite fix och sprayfärg. Därför har jag precis satt upp mitt nya armeringsnät som nu är i guld och fäst massor med roliga bilder på det!

Det här med guld har verkligen satt sig i mitt huvud nu! Jag älskar det! Jag är verkligen helt inne i massor med fina guld detaljer med en kontrastfärg till och vit bakgrund. Det kommer lite bilder på rummet strax men först ska sängborden bli klara och det sista ska fixas! Vet ni föresten vem det är som har tagit orginalbilderna är det bara att kommentera så taggar jag! Men kolla vad fint det är. Stylen i sig har mig verkligen just nu

Likes

Comments

Hade verkligen världens mysigaste morgon idag. Vi gick upp och bakade scones imorse, gjorde äggröra och bara mös. Efter det blev det en runda på grusvägarna runt åkrarna. Jag värdesätter verkligen den tiden. Det är så skönt att gå en runda och bara ta det lugnt. Spenderade sen tiden med kusinen i stallet och avslutade den med familjen och godisskålen. En lugn men så skön dag verkligen!

Likes

Comments

Om ens morgon skulle startas såhär varje dag...! Istället åt jag en torr macka i mina mjukisar hehe. Jag har nämligen haft en ledig idag, vilket man oftast tycker är så galet skönt, men alltså denna dag vet i tusan. Jag blir nästan med stressad av att ha lediga dagar än att faktiskt jobba och gå i skolan. Jag förväntar mig hinna allt dessa dagar och med ett stort prov imorgon hamnade bara allt fokus på andra håll än att faktiskt ta det lugnt och vara ledig. När man klagar på sånt...

Likes

Comments

Men alltså kolla! Vilka mornar jag har haft den här veckan! Sol, vindstilla och snö. Inte för att jag är något fan av snö men när det ser ut såhär så får jag erkänna att det är ganska mysigt. Att jag sen kom ut från jobbet nu ikväll och ser slask och lera var lite mindre mysigt...

Förutom det har denna vecka enbart bestått av överlevnad. Jag har försökt ta mig igenom uppgifter efter prov och ska avsluta veckan med ett härligt matteprov... Det som motiverar mig i nuläget är vetskapen om att allt snart tar slut. Verkligen snart. Min studentmössa är liksom påväg och balklänningen är fixad så jag är egentligen hur redo som helst!

Likes

Comments

Hittade dessa bilderna ifrån USA. Denna outfit bar jag under en kväll när vi satt på en supermysig restaurang. Det bästa var verkligen att alla vågade bjuda på sig själva. Artisten som till en början sjöng själv, live med sin gitarr i handen, slutade med att ha hela restaurangen med i tonerna och dansade par framför borden. Både jag och Macke nynnade med utan en aning om vad de sjöng. Någon dans blev det dock inte. Vet inte om våra moves skulle gått hem faktiskt...

Likes

Comments