Helgen är över och det är redan måndag, eller rättare sagt måndagen är snart över den med haha. Har i alla fall inte gjort så mycket mer än att toffla mig i helgen. Måste säga att det är rätt så skönt att typ inte göra någonting haha. Men blir en liten ändring på det nu. Ska plugga järnet ikväll inför morgondagens branschprov. Har jag tur och är lite slarvig så bör jag hinna med en tidig buss hem imorgon. Då har jag tänkt att verkligen storstäda rummet och rensa bland massa kläder. Dags att göra en uppgradering i garderoberna nu tror jag. Så här skönt hade vi det idag, finns allt en fördel med att skolan ligger på ett berg med solen som bränner i ansiktet. Just nu så är väl skolan cpjobbig och ganska så chill på samma gång...(Snodde bilden från Saras blogg, får hoppas att hon inte dödar mig)

Likes

Comments

Minihelgen är över och idag var det dags att bege sig till skolan igen. Stannade visserligen bara i två timmar innan jag åkte hem igen. Mår väl fortfarande lite dåligt sedan i tisdags av lite olika anledningar. Aja, bara att försöka bortse från ångesten och leva vidare. Ser fram emot nästa vecka, Stockholm baby!Likes

Comments

Finns väl inga direkta ursäkter till att bloggen har stått och samlat på sig massa damm ett tag. Ska försöka få liv i iaf hade jag tänkt. Har hänt en hel del sen sist, födelsedagsfester, 50dagarsgränsen till håkan har passerat, 50 dagar kvar till sommarlovet har passerat, har hunnit skaffa pojkvän (vem kunde tro det om mig), ett x antal mysiga turer på hästryggen har jag också hunnit med. Förra veckan ute i skogen var bland det skönaste på länge. 

Nu ska jag fortsätta att fixa mig, vankas fest ikväll hos Albin.Likes

Comments

Inatt förstår ni mina vänner och ovänner så har jag sovit förjävla skönt! Antagligen berodde det dels på att jag gymmade med Sara på idrotten och att ridpasset på kvällen var bland det bästa på väldigt väldigt länge. Vilket då också betyder att jag jobbade riktigt bra. Så igår var både jag och Emma helnöjda!

Idag så har jag först betat av en lång skoldag. Slutade strax innan fyra. Då begav sig Axel, Sara och jag till Dollar store för att handla lite saker inför helgens bravader. Vi är taggade till tusen. Efter det så var det bara att åka tillbaka till stationen och ta en ny buss ut till Elins esplanad. Fick mest med mig småsaker som nagellack och smink haha. Gör så ont i hjärtat när man lägger ut pengar på skitsaker egentligen... 

Likes

Comments
På tävling i Mariestad med min duktiga åkare Ida!


Vankades födelsedagsfest för Emelie samma kväll tror jag, bilden är iaf därifrån! 


Åkte ner till Skåne första dagen på lovet med Pappsen. Han skulle kika på lite grejjer till hans bygge och jag drog med honom på Väla köpcenter efteråt.Några av de plagg som jag fick med mig hem. 


Dagen efter det så var det en tidig uppgång igen. Mot Ullared med Fanny, Malin och Stina. En riktigt rolig tripp!Nostalgi med Storebror, vi tittade på massa gamla barnprogram.

Munter förfest innan Roberts 18årsfest på Påskafton


Myspys


Skolan drog igång igen. Pizza med fina vänner.Syster var hemma, vilket betyder att lillasyster får massa saker som storasyster inte vill ha längre.

Mysig uteritt.

Premiär för årets första glass i vårsolen med grabbarna. 


 

Likes

Comments

Blev en kort skolvecka för mig, endast två dagar lång. Är ledig idag eftersom morfars begravning är idag. Väntar just nu in Hanna och Theo och sedan ska vi bege oss till Fägre. 

Likes

Comments

Dåligt med bloggning på senaste tiden. Men jag har ju faktiskt haft lov, ett riktigt bra sådant. Innehållit bland annat två roadtrips, 18årsfest på påskafton och några mysiga nätter. Men idag så var det dags att återvända till skolan och verkligheten. Ganska så chill skoldag med lunch på American pizza och en glass med grabbarna efter skolan. 

Ska strax byta om nu och åka till stallet med Emma och Lina. Vankas uteritt i det fina vädret idag. Ska bli så skönt att få vara lite barnslig och busa i skogen.

Likes

Comments