Heej <3

Jeg har, som i måske ikke vidste eller så vidste i det fordi du er en stalker hahah, et kamera: Canon Eos 1300 d.

Men videre i teksten, jeg kan godt lide at tage billeder - af sådan cirka alt, tihi. Så jeg tænkte at jeg ville dele nogle af dem her. De kommer dog også op på min Insta (elizabeth.salling) #shamelesspromo senere eller så er de allerede oppe ;)

Håber at billederne måske gav noget inspiration, eller noget i den stil, ahha.

Hvis du har nogle ideer til hvad jeg skal skrive om i næste indlæg, skriver du bare <3 Ved ikke hvad jeg mere skal skrive så... yeds.

-Elizabeth

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heej <3

Jeg har fundet nogle cartoons, som giver absolut nul mening

-Fedtmule går tur med Pluto: Fedtmule går tur med Pluto, hvilket er ret sødt, men... Pluto er en hund - sjovt nok, men Fedtmule er jo også en hund. Så... En hun går tur med en hund, hvor den ene er i snor og den anden ikke er. Det lyder sku lidt mærkelig ;)

-Når kaniner har høretelefoner på: Hvad sker der lige her?! For det første, fra hvornår er kaniner begyndt at høre musik. For det andet, de er ikke engang på ørene, så kaninen hører musik gennem sit hoved - eller hvad?
-Askepot der taber sin sko...: Var det ikke meningen at hun var den eneste der kunne passe den sko perfekt? Ja, åbenbart ikke - hun taber den i hvert i fald
-Briller uden ører og næse?: Arthur har briller på, men har ingen næse eller ører til at hjælpe brillerne, så de ikke falder af... Like WTF?
-Prinsen glemmer: I Askepot siger prinsen, at han elsker hende. Men glemmer hvordan hun ser ud, og prøver derfor finde hende, ved hjælp af skoen hun taber. Seriøst, hvordan kan man glemme hvordan hun ser ud?
-Svampebobs ærmer: Svampebob har ærme, men han har ingen reel trøje på. Sååå... hvad sidder hans ærmer fast i? Det er sku lidt weird.
Askepots skostørrelse: Igen Askepot, men det der er mærkeligt her, er at ingen i hele kongeriget har den samme skostørrelse som Askepot. Det ville give mening hvis det bare var i hendes familie, at de ikke havde samme størrelse. Men der må bor flere 1000 i det kongenrige, så det er lidt underligt.
Tarzans accent: Tarzan lærer engelsk fra Jane, som kommer fra England. Men med engelsktal, har Tarzan i filmen en amerikansk accent - hvilket ingen mening giver.
Tom og Jerrys tøj: De har ikke noget tøj på normalt, sjovt nok da de er en kat og en mus. Men når de skal på stranden, har de badetøj på - øhmm hvad sker der lige for det?!

Vi kan derved konkludere at cartoons ingen mening giver, hahah. Ej, det er bare nogle sjove detaljer, tihi. Men halleluja, måske finder jeg nogle flere engang.

-Elizabeth

Likes

Comments

Det er lidt tid siden, at jeg har lavet en trends der skal væk. Der er kommet flere underlige, mærkelige og sjove trends. Her har jeg fundet nogle af dem.

-squiggle eyebrows
Er det bare mig, eller giver det ingen mening? Det ligner næsten blækvard fra svampebob

-Edit vs Real
Der er mange, specielt på instagram, som laver en collage med edit vs real. Jeg fatter bare ikke hvorfor - fx hvorfor vil man sætte Ariana Grandes ansigt ind på en anden piges krop? Jeg ville forstå det hvis de var på fx en kylling eller sådan noget, for det er i det mindste sjovt...

-Braidebrow
Igen noget med brows, de er bare meget trendige i år. Men jeg fatter det ikke, hvorfor, bare hvorfor. Det kan jo ikke engang lade sig gøre...

-ild på negel (ved ikke hvad jeg skal kalde det)
Igen på Instagram, hvor folk har ild i neglen. Jeg tænker bare AV! Det må sku da gøre vold ondt - ved ikke om det gør det, men what ever. Hvad er pointen, ja det ser ret sejt ud - men overvej lige hvor sjovt det ville se ud hvis folk gik rindt sådan på gaden, ahah

Det var bare nogle af de nye trends, som efter min mening ikke burde være her - for de er simpelthen for mærkelige...

-Elizabeth

Likes

Comments

Heej <3

Jeg går i klasse med en som altid fortæller jokes, såå derfor tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af dem - så du kan få et godt grin eller bare sige OMG... på en rengvejrsdag.

-Hvad er den billigste måde at se verden på? At købe et atlas.

-Hvad er den største sten på havets bund? Den er våd - sjovt va', haha.

-Hvad er de 4 mest brugte ord i skolen? Det ved jeg ikke - det er bare så true...

-Hvad laver edderkoppen, når den har fri? Den går på nettet, haha.

-Hvem sidder i gæld til over begge øre? Den, der ikke har betalt sin hat.

-Hvordan får man en fisk til at grine? Putter den i kildevand - Wow tillykke, tihi.

-Hvorfor ville bageren ikke i bad? Han BRØD sig ikke om det.

-Hvorfor ville ingen købe Zoologisk have? Den er for DYR - get it? Dyr, der er dyr i Zoologisk have.

-Hvorfor kalder man Zoo for Zoo? Fordi resten er logisk, ZooLOGISK have - haha.

-Hvorfor hyler ørkenulvene kun om natten? Fordi de kan se kaktusserne om dagen.

-Hvorfor kan et får ikke løbe hurtigt? Fordi den har været lam som lille.

LIdt om folk fra mols

*Alt er self en joke*

-Hvorfor tager molboerne altid et gevær med ud i skoven? Så de kunne skyde genvej - meget klog va', ahah.

-Hvorfor har molboerne altid en stige med i skole? Fordi det er en HØJskole.

-Hvorfor er der hul i bunden af molboernes bil? Så de kan se hvem de kører over.

-Hvorfor stiller molboerne mælken ud på toilettet? Fordi de er bange for at den ikke kan holde sig ret længe.

-Hvorfor tager molboerne en hammer med, når de skal på indkøb? Så de kan banke priserne helt i bund - Genialt.


Lidt at tænke over

*Det skal tages ret bogstavligt*

-Hvis olivenolie er lavet af oliven, hvad er baby-olie så lavet af?

-Hvorfor sidder limen ikke fast på indersiden af tuben? For det klistrer jo ting sammen, hope you get it ;)

-Hvorfor er ordet: forkortelse egentlig så langt?

-Kan en mand med tyk mave, have tynd mave? Genialt efter min mening.

-Hvis der er chokolade i chokoladekiks, er der så også hunde i hundekiks?


-Så var der også de to fregnede tvillinger der lignede hinanden på en PRIK!

-Du drikker en fanta, og en siger: Der skal du bruge FANTAsien.

-De bedste rejer er fra Japan. De hedder samu-REJER.


Det var lige dem jeg kunne finde / huske, håber du synes at de var sjove, eller noget i den stil.

-Elizabeth

Likes

Comments

Heej :)

Jeg synes at det er på tide at jeg fortæller mere om mig selv, tihi. Så jeg har samlet nogle facts sammen, så i kan lære mig bedre at kende.

-Jeg kommer oprindeligt fra Odense, men bor på Sjælland nu <3

-Jeg startede denne blog d. 17 juli 2017

-Jeg skal starte i 9. efter sommerferien, så jeg går i 9. vest - ja, det hedder vest og øst på min skole ;)

-Jeg elsker at tage billeder, især i andre lande.

-Jeg fik Instagram i 2013, lidt random - men det kan vi jo lide, haha

-Jeg er født d. 3. september 2002

-I sommerferien er jeg næsten altid i Frankrig

-Halvdelen af min familie bor i Jylland, og den anden halvdel bor på Fyn - så det er lidt komisk at jeg så bor på Sjælland.

-Jeg har part på en hest ved navn Verona - men jeg kalder hende bare V <3

-Min yndlings serie er red band society

Men ja, det var nogle gode facts om mig :) Så i kan lære mig bedre at kende.

-Elizabeth

Likes

Comments

Heej :)

Hele 2017 er selvfølgelig ikke gået, men der er allerede mange mærkelige trends - som jeg personligt synes er kommet for at gå igen, tihi. Men her er nogle af de trends som jeg synes er de mærkeligste.

-Korset, hvorfor er korsettet kommet tilbage? Det giver ingen mening i min verden, hvorfor så ikke bare have et normalt bælte på i stedet? Fatter det bare ikke helt.

-Glitter hår, det har været meget populært på Instagram - men ville man nogensiden gå med det på gaden? Jeg forstår det godt når det måske kun er for billeder, men man ville nok aldrig gå med det på gaden. Især ikke med så meget glitter som på dette billede.

-Pom pommer på sneakers, jeg nu give det, det kan godt se ret sejt ud - men hvorfor have en pom pom der fylder hele skoen? Har set mange af den da jeg var i Frankrig, og nogle af det er da meget nice. Men der var godt nok også mange der ikke var...

-Jeans med plastik, det her forstår jeg slet ikke, like what is going on? Hvorfor nu tage plastik på ens bukser. Det ville være fint hvis det kun var hullerne der var der, men hvorfor behøver man plastik midt i det hele? Jeg tænker også bare at det må være mega ubehageligt hvis man får det varmt.

Det var bare nogle af de trends jeg ikke forstår, og det skal lige siges at dette er bare min mening - man bestemmer jo selv hvad man kan lide og hvad man ikke kan lide.

Ha' en god dag <3

-Elizabeth


*Det skal lige siges at ingen af disse billeder er mine, så al credit til ejerne.*

Likes

Comments

Heej :)

Ja, der er mange ting jeg ikke fatter, men her kommer nogle af dem :)

-Hvorfor kan man få sidestik når man sidder ned og ikke gør noget? Det giver jo seriøst ingen mening, for det er noget med at man får sidestik når ens krop siger at man skal stoppe med det man gør. Men når man sidder ned kan man jo ikke stoppe med det man gør - så dør man jo, fatter det bare ikke.

-Hvorfor kan pingviner ikke flyve? Lidt mærkelig ting at tænke over, men ja. Pingviner er jo en fugl, og de har vinger med de kan ikke flyve - like what is going on? Alle andre fugle med vinger kan flyve, eller sådan noget i den stil.

-Hvorfor hedder gulerødder GULErødder? Det giver jo ingen mening, for de er jo ikke gule, de er orange. Men på den anden side ORANGErødder ville lyde lidt mærkeligt. Stadig er det lidt mærkeligt.

-Hvad siger man til folk der hoster? For når folk nyser siger man prosit, men når folk hoster siger man ikke noget. Jeg plejer bare at sige host host, men prosit betyder jo at det må gå godt for dig - eller noget i den stil. Men hvorfor siger man så ikke også at det skal gå godt når man hoster?

-Hvorfor hedder pasta med kødsovs så mange forskellige ting? Folk de kalder det jo mange ting: Pasta bolognese eller spaghetti kødsovs osv. Hvorfor ikke bare kalde det en bestemt ting?

-Hvorfor er der så mange ord i det danske sprog der betyder to forskellige ting? For eksempel kan så og så kan både betyde at se i datid, men også så (U get it?). Eller fryser og fryser, at du fryser eller en fryse (det kolde køleskab, tihi) Hvorfor har man ikke bare flere ord? Man bliver sku da mega forvirret.

-Hvorfor er der drenge og pige farver? Det giver jo ingen mening, for man kan jo lide den farve man kan lide, ikke alle små piger behøver at have et lyserødt værelse.

-Hvorfor hedder det taxi og taxa? For det er jo sådan set det samme, så ligesom den med pasta med kødsovs, hvorfor har man ikke bare et ord i stedet for flere ord for den samme ting?

Det var nogle af det ting jeg ikke fatter (der er mange ting jeg ikke helt fatter, ahah), lidt random - men det er jo bare hygge ;)

-Elizabeth

*Ikke mit billede, så alt credit til: Super Grove memes*

Likes

Comments

Heej :)

Kender du det når du tænker: "Nu skal jeg fandme hjem om se min serie færdig." - Eller er det bare mig? Men når man så er færdig med den serie, begynder man at lede efter nye serier. Det er der man fanger sig selv i at lede efter serier i flere timer - okay, måske ikke flere timer, men i hvert i fald i lang tid. Derfor har jeg fundet nogle serier som jeg personligt synes er virkelig gode :).

1. Døde piger lyver ikke, selfølgelig skal den med, tihi. Den handler om Hannah der har begået selvmord, og så de 13 grunde til at hun kom så langt ud.

2. Limitless, den handler om Brian der opdager stoffet NZT, og der får FBI øjne op for Brian og ansætter ham. Så hører man om hans arbejde hos FBI, han normale liv, og meget andet.

3.How I met your mother, jeg synes personligt at den er rigtig sjov og det er dejligt fordi der er 9 sæsoner. Den handler om Ted der fortæller sine børn om hvordan han mødte deres mor tilbage i 2005.

4. Scorpion, den handler om 4 genier der skal prøve og redde verden. - Der er desværre kun 1. sæson på Netflix, men der er i alt 3 sæsoner.

5. Gilmore girls, den handler om Rory og hendes alene mor, og deres liv - med alle de sjove ting der foregår.

6. Orange is the new black, den handler om Piper der kommer i fængsel, og alle de kampe de må tage op i fængslet, men ellers bare hverdagen i fængslet.

7. Red band society, den er ikke på det danske netflix - men den er rigtig god :). Den handler om nogle unge på et hospital og hvordan deres hverdag bliver vendt på hovedet når de bliver indlagt. Man ser også hvordan de alle bliver venner, og deres hverdag.

Så når det bliver vinter eller bare regner, så har du nogle gode serier (efter min mening) at se :).

-Elizabeth

Likes

Comments

Hej :)

Jeg starter nu en blog - halleluja. Men lidt om mig selv - jeg hedder Elizabeth, kommer oprindeligt fra Fyn, men bor nu på Sjælland, jeg er 14 år gammel at the moment (har fødselsdag d. 3. september), og har en hest - Verona, eller nærmere part på hende, tihi.

Men jeg har startet denne blog fordi jeg godt kan lide at skrive (er røv dårlig, men det er sku lige meget (; ), og så vil jeg gerne skrive om mit liv - selvom det ikke er sæligt interessant.

Hvis der er noget kan i kontakte mig på:

elizabeth@j63.dk, eller min IG: elizabeth.salling.

Likes

Comments

Instagram@elizabeth.salling