All I wish for ...

" Sneakers: Prada // Net: Cult Gaia // Blazer: Zara // Blazer: Blanche // Kimono: Hosbjerg // Frakke: Saks Potts // Sneakers: Nike // Kjole:…"

En snak om #nouw30dayschallenge

" Jeg tænkte det var på sin plads lige at runde #nouw30daychallenge ordentligt af. Jeg skrev lidt kort om det i mit tidligere indlæg, men he…"

Fashion

Sneakers: Prada // Net: Cult Gaia // Blazer: Zara // Blazer: Blanche // Kimono: Hosbjerg // Frakke: Saks Potts // Sneakers: Nike // Kjole: Hosbjerg // Bluse: Hosbjerg // Bluse: Ganni // Bæltetaske: COS // Net: Mango

Jeg har skrabet en stor bunke godter sammen. En masse items som jeg har i kikkerten. I øjeblikket drømmer jeg om nye sneakers, hvide støvler, en bæltetaske, en lyserød blazer og alle Saks Potts' smukke jakker står også højt på listen. Jeg har derudover fundet nogle lækre styles fra Hosbjerg frem, som meget gerne måtte flytte ind hos mig.

Jeg glæder mig ufatteligt meget til foråret kommer, så jeg kan proppe min garderobe med nye fine (meget farverige) styles..

Likes

Comments

Personal

Jeg tænkte det var på sin plads lige at runde #nouw30daychallenge ordentligt af. Jeg skrev lidt kort om det i mit tidligere indlæg, men her får I en uddybende og afsluttende version.
Som ordet udtrykker er det en udfordring. Hvilket det også har været. Men når det så er sagt, synes jeg det har været nemmere end jeg troede. Fra start lagde jeg en strategi og plan for hele forløbet, for at være sikker på, at der ikke kom "ups'ere" undervejs - eller i hvert fald for at mindske mængden af dem. Derudover var der plads til improvisation, i form af indlæg om sprit nye items eller f.eks. modeugen.
Det har været meget lærerigt og givet mig blod på tanden, idet man pludseligt kan mærke jer bag skærmen endnu mere. Jeg håber virkelig I fortsat vil følge med og synes det har været sjovt at følge med i de 30 dage. Planen er, at jeg vil holde fast i de nye serier der er blevet skabt og prøve på at optimere endnu mere.
En masse tanker fra et fedt forløb... God aften herfra!

Likes

Comments

Fashion

Dagens Fashion News er mine helt nye meget smalle solbriller. Jeg synes personligt den nye tiny sunglasses trend er super fed, og er sikker på at jeg skal anskaffe mig flere par. Jeg har her stylet dem med en Ganni bluse, som efterhånden er ret gammel, men som jeg stadig synes er vildt fed med sit sporty udtryk.

Derudover er det lige vigtigt at pointere, at det i dag er den sidste dag i #nouw30daychallenge. Det har været så spændende at deltage i denne udfordring, og presse mig selv til at præstere mit bedste hver dag. Jeg har prøvet forskellige former for serier af, og eksperimenteret. Håber det har været fedt at følge med!

Solbriller: BLANK Sunglasses // Kjole: Gestuz // Bluse: Ganni // Støvler: Ganni

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Top: Ganni // Paraply: Saks Potts // Bukser: Zara // Sweater: Ganni // Sneakers: Nike // Taske: Baum und Pferdgarten // Jeans: Blanche // Bikini: Ganni // Hoodie: Ganni // Støvler: & Other Stories // Jakke: Saks Potts

Butikkerne er netop blevet fyldt op med de sprødeste forårsnyheder, og min liste over alle de nye tilføjelser jeg drømmer om at gøre mig, er allerede kilometer lang. Jeg har stadig ideen om, at et par hvide støvler kunne være fedt, og dette par fra &OtherStories er så lækre. Derudover er de lyserøde bukser med bælte fra Zara vildt fine og oser af forårstemning. Kombinationen af alle disse smukke farver: orange, de flotte farver i sweateren fra Ganni og den lyse sarte lilla, måtte meget gerne flytte ind i min garderobe med det vuns.

Likes

Comments

Home, Food

Her skal lyde en MEGET stor anbefaling, da jeg er helt vild med denne vietnamesiske restaurant. Det er en lille super hyggelig restaurant placeret midt i Århus. Jeg fandt på aftenen ud af at jeg elsker vietnamesisk mad, og det helt klart er noget jeg skal prøve igen.
Så hvis I eventuelt mangler et sted at nyde en lækker aftensmad på denne søndag, så smut forbi Pho C&P

Likes

Comments