Tuesday-Wednesday-Thursday-Friday

allmänt & personligt, musik,film&tv, mylife, sjuk

Hello bitchezz 😉 I tisdags vaknade jag vid 11 och gick upp och drack te och såg på yt videos och skrev med vänner. Åt och sen tog ett bad och såg på fresh prince och sen gick upp och såg pp fler yt videos och sen åt middag och såg på paradise hotel och the big bang theory och sen gick och la mig och sov. Hade en lugn tisdag.

I onsdags vakande jag vid 12 och gick upp och drack te och åt och såg på yt videos och vilade lite gjorde protein bollar. Såg på paradise hotel och the big bang theory och sen somnade jag i soffan. Hade en lugn onsdag

I torsdags gick jag upp vid 11 och drack te och åt och såg på yt videos och skrev med vänner och bara chillade och tog det lugnt. Åt middag och såg på the big bang theory och sen gick och la mig och sov. Hade en chill torsdag.

I går vaknade jag vid 11 och gick upp och åt och drack te och såg på yt videos och skrev med vänner och bara tog det lugnt. Såg på idol och mumbo jumbo och på Bridget Jones och drack lite vin och cider. Gick sen och la mig och sov. Hade en lugn och mysig fredag.

Pözz Pözz 😘😘❤❤

 Elisötiz S 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229