vill ni veta en hemsk sak? min mobil har nu helt gått sönder, innan störde jag mig på att jag inte kunde ringa med den, men nu är det ännu värre, den vill inte ens starta. Vad ska jag göra nu? jag har inte pengar att helt random bara köpa en ny, detta betyder då att ta bilder blir lite jobbigare än vanligt, jag menar alla dessa bilderna är tagna med en iPhone 7 och .kvalitén är inte jättedålig.. så tänkte att jag bjuder på lite gamla bilder från min sommar istället tills min telefon har blivit lagad!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hejhej, idag är det söndag och slutet på denna veckan, det har inte så mycket nämnvärt denna veckan, men igår hade jag två vänner över, vi lagade plockmat och hade det jättemysigt!

Likes

Comments

Hejsan, vet ni en väldigt sorglig sak? Jag är ju en lucia kandidat här i sjöbo och någon gång i veckan träffas vi och övar, men igår så glömde jag min telefon där och eftersom vi övar så sent så var vi ju sist i lokalerna så när jag väl kom på att det inte låg i min ficka så kunde jag inte göra något. därför installerade jag in ett alarm på min dator men det fungerade ju inte! Så jag valde mellan att stanna hemma hela dagen eller komma till skolan lite mer än två timmar sent, så såklart stannade jag hemma.

Likes

Comments

Hej hej, måndag och en ny start efter ett litet lov och alla i skolan blev så glada över att se varandra, men när jag gick in på skolan imorse så kändes det som jag var där dagen innan så min reaktion på att komma tillbaka var inte exakt lika dan. Dagen idag var väldigt lite, vi kom in i en ny period av läsåret vilket betyder att vi inte har några inlämningar än vilket är rätt skönt.

Min vän Varga har varit i hennes hemort hela lovet, och eftersom det är en 12 timmars tågresa så har vi inte kunnat träffas sedan dess, men i lördags kom hon hem vilket jag då passade på att åka till henne. hennes två systrar var också där och Varga tog den här fina bilden på mig och hennes syster. Eller hur blev den fin!

Likes

Comments

Sedan jag började skolan för ungefär två månader sedan så har mina gymbesök inte riktigt blivit av så mycket som jag hade tänkt mig, har nästan inte tränat alls dessa två månader, men nu ska det bli ändring på det!! Idag cyklade jag faktiskt dit och skulle göra min favorit träningspass, vilket då är ben med fokus på rumpan. Men när jag väl hade kommit dit så gissa vem som håller upp dörren till mig på vägen in! Jo, det är den gubben (inte riktigt en gubbe mer äldre man) som alltid kollar så konstigt på min när jag tränar, så att träna rumpa i samma avdelning som honom känns inte så bekvämt. Det blev ett bröst/triceps pass istället + 15min  hiit (hög intensiv intervall träning) på löpbandet. 

Likes

Comments

Imorse var det dop för lilla ophelia, vilket är mitt kusinbarn som fått en bebis (detta måste ju betyda att jag har blivit kusin-mormor, eller?). Det var jättemysigt, dopet var jättefint, såhär perfekt långt och händelserik dop, eller så har jag bara blivit äldre och uppskattar sånna tillställningar mer. Jag fick till och med äran att gå upp och säga en tackbön vilket jag är väldigt tacksam över. Men det bästa måste ju ändå ha varit att hålla i bebisen, kolla så söt hon är!!!

Likes

Comments

hejsan på er! Veckodagen är fredag men jag har faktiskt ingenting att göra alls, har haft saker att göra hela veckan och fredagar brukar ju vara just den dagen man planerar något speciellt eller stort men nej, jag ska bara vara hemma. en dag veckan minst ska vara ägnad i sängen och idag har det inte ens blivit av att jag har tagit på mig ett par byxor hahaha.

Likes

Comments

hej på er! Idag var min skoldag väldigt kort. Jag började två och en halvtimmar i skolan av endast ensable (alltså som ett band som skolan satt ihop) och enskild sånglektion. Alltså var dagen idag väldigt lugnt. Eftersom jag inte hade något att göra hemma och eftersom vår skola är så pass mysigt så stannade jag där fram till 16.00 hahah. Trodde aldrig säga att jag inte vill gå hem från skolan hahha

häromdag var jag, mamma och pappa och köpte skor till mig, och jag är på riktigt kär i dem. Har dock ingen bild på dem just nu men ni kan få se dem imorgon istället. Efter stannade vi på ett fik och jag köpte en riktigt god macka med mozzarella, skinka och dijon senap. alltså den ultimata mackan om jag får säga det själv!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag och igår har vi varit lediga, eftersom skolan har utvecklingssamtal hela dessa dagarna, så skolan har inte riktigt tid med oss, men vi var tvungna att komma hit ändå på vår samtalstid, vilket är lite själv förklarande hahah. Just nu är jag på skolan och väntar på att min mamma ska komma hit då vi ska ha samtalet snart.

Igår så va jag och några vänner och kollade på filmen "it" den var rätt bra faktiskt, men jag ville typ att filmen skulle var läskigare, då jag är en riktigt skräckfilms junky, hahah. När jag blir rädd i skräckfilmer så har jag en tendens att börja skratta hahha. Men hala backstoryn var riktigt bra och tydligt kommer det en del två också som jag är riktigt taggad på.

Likes

Comments