Santa Barbara

Hej älsklingar. Igår hyrde vi en bil och tog en roadtrip till San Diego över dagen och idag tog vi en tur till Santa Barbara. Vill ju hinna se så mycket som möjligt nu innan vår resa här är slut.

Vi åkte redan vid 8 imorse för att hälsa på Jennys morbror som bor i Santa Ana, bara någon timme härifrån. Sedan körde vi vidare mot Santa Barbara. Var sånna sjuka bilköer så tog mycket längre tid än vad vi räknat med, men tycker om att åka bil så gjorde ingenting. Var skönt att variera mellan att köra och vila med, dock väldigt läskigt första gången jag satte mig bakom ratten, men det gick ju bra!!

Santa Barbara var verkligen en supermysig stad med lite spansk känsla över det hela. Vi åt direkt när vi kom fram, på en mysig restaurang vid hamnen. Sedan tog vi en promenad längs marinan innan vi åkte vidare mot downtown och lite shopping. Är så glad att vi gjorde våra roadtrips och att man fått se så mycket mer på bara två dagar. Imorgon åker vi till en outlet där vi kommer spendera i stort sett hela dagen. Vi hörs! xx

Gillar

Kommentarer

Instagram @elisiasvensson