My make up routine

Step 1             Step 2

Det första jag gör innan jag lägger på mitt smink är att tvätta av ansiktet och smörja in med en återfuktande kräm. Just nu använder jag denna från Kiehl's och måste säga att det är den bästa jag testat hittills. Efter det tar jag en till kräm som är en primer från Too Faced. Superbra primer som dessutom luktar kokos! Mums.

Step 3

Den foundation som jag använder mig av kommer även den från Too Face och heter Born This Way. Alltså ÄLSKAR denna!!! Absolut bästa bästa jag testat, tips! Applicerar den med borsten i mitten på bilden, som kommer från Real Techniques.

Step 4

Sedan tar jag denna concealer under ögonen, älskar att den har en liten puff på. Tycker även att den funkar väldigt bra!

Step 5

För att sätta sminket på plats använder jag ett transparent löspuder från Kicks egna märke. Tror detta är mitt favoritpuder än så länge, men har några fler jag vill testa. Använder även hör en borste från Real Techniques, den högra på bilden.

Step 6

Fyller sedan i mina ögonbryn med hjälp av denna dip brow pomade från Anastasia. Applicerar den med en borste/pensel (?) från samma märke.

Step 7

Nu till det bästa. Mitt solpuder. Älskar älskar detta!! Kommer från Too Faced som är mitt favoritmärke som ni kanske förstått hehe. Den är verkligen så fin i färgen och inte alls orange. Dessutom luktar den choklad!!! Kan det bli bättre? Applicerar den med den vänstra borsten från Kiko.

Step 8

Efter solpudret går jag in med den gula nyansen i denna palett från Kat von D. Som ni ser används den flitigt haha. Lägger denna under ögonen för att ljusa upp ansiktet. Även i mittendelen av pannan.

Step 9

Okej, en till favorit! Highlighter från Too Faced (surprise?). Den är den finaste färgen någonsin och håller superbra under hela dagen. Lägger denna lite överallt i ansiktet med hjälp av den lilla borsten till höger (Real Techniques). Ger världens bästa glow!!

Step 10

Behöver jag ens säga vilket märke min mascara kommer ifrån...? Tror ni kan gissa, hihi. Denna är min bästa vän och håller i ur och skur. Better than sex...

Step 11

Sista steget i min sminkrutin. Sprayar hela ansiktet med min Fix+ spray från Mac för att "blanda" ihop alla lager och återfukta huden. Sprayar sedan en setting spray från Urban Decay som gör att sminket håller sig fräscht och fint hela dagen, eller natten. Klart! Många steg, men går faktiskt hyfsat snabbt att slänga ihop allt. Hoppas det var lite intressant i alla fall!

Puss Puss

Gillar

Kommentarer

Instagram @elisiasvensson