15 saker du inte visste om mig

15 truths about me 

Jag har riktigt dåligt tålamod när det kommer till exakt allt. Hatar att stå i köer tex, kliar i hela kroppen.

Började i skolans (SMC) cheer team, men slutade efter någon månad.

Är en väldigt trött person och kan sova när som helst, vart som helst.

Tycker det är så himla intressant med brott och älskar serier som The Blacklist och Johan Falk. Sjukt spännande. Favoriten just nu är helt klart The Blacklist, helt fast!!

Är en serie person. Klarar knappt av att kolla på film utan att bli rastlös, men kan hur lätt som helst kolla en säsong i sträck av en serie, nemas problemas.

Visste inte att jag någonsin skulle sakna min familj såhär mycket som jag gör just nu. Man tar ju allt för givet hemma..

Sista året på gymnasiet gick jag igenom en tuff period i livet, men känner nu att jag kommit ut ur det som en mycket starkare och självsäkrare person. Känner verkligen hur allt händer av en anledning nu.

Ville inget hellre än att lämna Borås och Sverige i gymnasiet, men nu förstår jag hur lyckligt lottade vi i Sverige är och hur tacksamma vi ska vara för allt vi har.

Att flytta till andra sidan jorden var det bästa beslutet jag tagit och ser det som en enorm erfarenhet. Kommer dock flytta tillbaka till Sverige och stanna där ett tag nu.

Tror inte att jag hade klarat av denna resa såpass bra som jag har om det inte vore för min fantastiska pojkvän. Han har funnits där i vått och torrt och är evigt tacksam för det.

Jag vill verkligen verkligen köpa en hund, men har så svårt att bestämma vilken ras jag vill ha.

Är helt klart en nattuggla. Piggnar till på kvällarna och då är jag i mitt esse. Då jag är som mest effektiv och sitter alltid med plugg på nätterna.

Finns inget som löser så mycket problem för mig som gymmet. Speciellt när jag är arg eller ledsen. Att få springa av sig och bara ta i är det bästa jag vet i sånna lägen.

Är beroende av Celsius och är nog det jag saknar som mest med Sverige haha. Celsius och Nocco. Finns dock en amerikansk version av Celsius, men föredrar helt klart den svenska.

Älskar att mysa och väljer oftast myskvällar före utekvällar. Är en riktig mysperson och har alltid varit det. Filmkvällar (eller helst serier då hehe) och familjemys är något av det bästa jag vet.


Gillar

Kommentarer

adelinaliden
adelinaliden,
Alltså åh, känner verkligen igen mig ang. att känna att man ville ifrån Borås (är också därifrån) och Sverige. Det är verkligen en upplevelse att flytta utomlands! Skönt att flytta tillbaka till Sverige igen ändå! Lycka till😍😍
nouw.com/adelinaliden
elisiasvensson
elisiasvensson,
Ja verkligen! Behövde en liten paus från alltihop där hemma kände jag. Tack snälla!!❤️
nouw.com/elisiasvensson

Instagram @elisiasvensson