Igår:
Var först i skolan där vi dissikerade!! Fick i smågrupper varsin bricka med lite mysiga organ från en gris - hjärta, tunga, lever, njurar, lungor... vill ni ha detaljer? 😉
Jonathan och bäbis mötte mig när jag slutat och vi gick hem o lagade mat. På em var vi sedan hos Jonathans vänner (vars två små döttrar var bedårande!!!) på fika. Kvällen spenderade vi hos Jonathans syster och pojkvän på lite födelsedagsfirande (efter jag duschat av mig smutsighetskänslan grisen gett mig i skolan) 🎈 avslutade en mysig dag framför TV’n med lite serier.

Idag:
Vaknade till strålande, helt fantastiskt, solsken ☀️ kan inte ens förklara vad en sån morgon gör för resten av dagen för mig. Solsken påminner om värme, och nog var jag varm imorse under mitt duntäcke med solen rakt i ansiktet <3 fantastiskt,

Åt sen en god frukost framför en serie innan jag och Jonathan tog vagnen och gick ut. Ja alltså, vagnen och Sakarias däri.

Gick sen upp till mamma och pappa och åt mat, och drack kaffe ☕️ bättre än så blir det faktiskt inte.

Update: det blir det visst, ikväll väntar tacooos🌮💕

Imorgon:
Imorgon är det söndag, helgens sista dag?!...... hur kort får en helg vara egentligen? Har inget speciellt inplanerat, tror jag. Nu kommer säkert Jonathan säga ”vadå inget inplanerat? Har du glöm att vi skulle.....” för så brukar det vara. Kalla det amningshjärna om ni vill, men det är snarare så det alltid är med mig. Jag tar in vad folk säger men efter ett tag blir det kortslutning i hjärnan när för mycket information lagrats, och då tappar jag vad folk sagt 🙄 minnet är bra men kort...
kanske får bli en plugg-söndag.
Börjar hamna lite bättre till i plugget, men har fortfarande en hel del att göra från dedär veckorna jag var mammaledig.
Kan jag få lite ”heja heja”? Kan behövas framöver med alla inlämningar och prov 📝

🍩

Vet att det här är andra inlägget idag, men tänkte att det kanske kan va kul att höra om min helg (snälla säg ja jättekul).
Hoppas ni andra har en mysig lördagkväll, nu ska jag och mamma handla tacos.

Adieu (*emoji som lyfter på hatten*)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min favorit har släppt en ny låt som går på repeat i mitt huvud. "Ben, Kött och Känsler" av Markus Krunegård 💓 Han bara fortsätter imponera med sin fantastiska musik.

Ben Kött och Känsler
HÄR

Bildresultat för ben kött och känsler

"Stackarias" tog sin tremånadersspruta häromdagen. Lite spruträdda jag tyckte det var jobbigt att se på när sköterskan stack två nålar i vardera lår följt av ett bebisgråt :(

Men alltså, tre månader!! 7750 g, 64 cm och TRE månader. Kan inte låta bli att inbilla mig att han alltid varit med mig. Han har visserligen varit med mig i ett år nu, men jisses vad snabbt men ändå långsamt tiden går. Sörjer alla mini-kläder han knappt han hann använda nu när allt känns för smått som är mindre än 68/74...

Bild tagen av min kära mamma vars hemsida ligger...
HÄR


Något mindre intressant - tycker jag - är att jag når min mentala ålder på måndag... Nitton alltså, känns som jag redan varit där i ett år nu.

Likes

Comments

(två dagar sent)

Min plutt är sjuk 😔
Har själv gått och burit på något som inte riktigt velat bryta ut förns idag. Var iväg och tränade igår seneftermiddag, medan min mormor var barnvakt. Hade varit hur mysigt som helst här hemma enligt mormor, men innan vi gick och la oss var jag tvungen att resa upp hans vaggas huvudända eftersom han var så igensnorad.

Igår var det en helt vanlig dag, eller var det alla hjärtans dag? Tyvärr spelar det ingen jättestor roll för mig, varför ska man vara inplanerat extra romantisk just 14 februari? Rätt knäppt egentligen, vad överraskad man som partner blir när man blir planerat uppvaktad under dagen då flest förmodligen uppvaktas🤔

Call me un-romantic...

Fast okej... lite mysigt hade vi det igår när vi gick ner på stan, åt mat och sen myste till två avsnitt av ”under the dome” på kvällen efter vi tränat. 😍 världens bästa serie you folks!!! Och jag har världens bästa Jonathan 💕

... och idag var ovanstående tre med på familjesidan i Tranås tidning 🤘🏻

Likes

Comments

Minsta lilla tendens åt negativitet är läskigt. Gick till en kurator i ett års tid utan att berätta för henne varför jag ville dit. Tror inte att jag ens visste själv varför jag ville dit. Varje gång den samma, kuratorn: ”hur är det?”, jag: ”bra, haft en trevlig morgon.”, kuratorn: ”vad vill du prata om idag?”... djupare än så blev det inte. Slutade med att vi diskuterade hur hen kände till mina kusiner osv. Vi pratade om hur vintern var tråkig, sommaren bra och om att musiken är livets lycka. Pratade även om flyktingar och nån gång lite politik. Sista inte mitt ämne dock. Har skrivit många inlägg jag verkligen tänkt publicera. Dessa ligger som utkast. Kanske inte gör något, ibland räcker det att bara skriva.

Nu är det lov iallafall! Åh, jag gillar lov.

... och pinterest 💕

Musik är lycka alltså. Kan inte ens räkna hur många verser jag skrivit sen jag var liten. Kanske för att jag glömt bort vissa. Blev inspirerad idag när Sacke sov, så jag tog gitarren i knät och skrev.
Jag gillar inte vintern, men den innebär också att jag inte får ”dåligt samvete” av att vara inne en morgon för att spela gitarr 😍 gitarr alltså!!❣️

Likes

Comments

Long time, no see.

Har en hittills ganska bra vecka! Har hela veckan känt av en möjlig förkylning/infektion dock. Men inget som riktigt helt och hållet vill bryta ut, trots att jag tränar. Försöker preparera mig med dagsljus, och även med sömnen som Sakarias tillåtit den senaste natten då han sov från (cirka) 21-7!!! Helt fantastiskt.

Fy vad jag börjar tröttna på vintern dock. Galet vad jag fryser hela tiden, imorse frös jag trots att jag plockat upp Sakarias i famnen och låg under täcket! Blir tokig på vintern.

Måste dock ändå säga att det bästa vädret är det som Sacke är nöjd, glad och trivs i ❄️💗
Fantastiska unge, så rolig och mysig. Honom är jag så glad tillsammans med!!

Likes

Comments

Här är världens roligaste filur som börjar upptäcka hur roligt det är att sparka och vifta. Och jag har börjat använda nya kameran! Mycket att sätta sig in i, och därför blir ibland kvalitén på bilderna lite sådär, men så mycket bättre än mobilkamera!

Jonathan har också fått stå ut med mig hehe.

Snart kommer ovanstående prick hem från sin fotbollsträning, så jag ska försöka mig på en uppsats som ligger och väntar på att bli skriven innan. Hans föräldrar kommer på besök ikväll också, så det är nu skrivandet måste ske. Dock lite svårt att skriva med en sparkande bebis i mitt knä 😪 haha

Hoppas ni har en bra torsdag (fredag imorgon!!).

Likes

Comments

Gjorde om inlägget då Facebook-kopplingen krånglade 🙄

Jag tycker det är supertråkigt att försöka ta fina bilder med mobilkamera, vilket leder till att jag tröttnat på att anstränga mig för att få fina bilder.
Nu har jag fått en son som jag älskar att (plåga genom att) fotografera. 😉 hittade då på Tranås vilda loppis (💗) en enkel, lite nybörjare-Canon för 1200kr! Perfekt för någon som studerar, har barn, bor i lägenhet med lite begränsad ekonomi även om jag en dag förmodligen kommer uppdatera den. Jag har alltid velat ha en systemkamera, så hejdå till mobilkamera.

Dessvärre inte en bild jag tagit med kameran då den är så pass ny att jag inte hunnit ta några bilder av kvalité än, men istället en lånad bild av min (porträttmålare- och fotograf)mamma!
... som för övrigt också skriver blogg! Väldigt läsvärd och med bra tankar (inte alls partisk).
Hennes blogg här

Hoppas ni har en bra kväll!

Likes

Comments