Hej alla!

Har varit väldigt mycket som har hänt den sista tiden..I somras så reste jag väldigt mycket och hade inte tid eller ork att uppdatera här!

Har lyckats få en liten lucka nu så hade tänkt ge er en lite uppdatering på hur mitt liv ser ut nu!

Jag pluggar industriteknik i Emmaboda för tillfället och jag är i ett stadigt förhållande! Sköter skolan och jag älskar klassen och hela skolan! Betygen reser sig igen och allt går bara allmänt bra på den fronten! Det har även hänt lite tråkigheter med.. För lite mer än en månad sen så mördades min farmor och farfar och allt har bara varit extremt kaos sen dess.. Man frågar sig väldigt mycket "Varför?", för liksom vem skulle vilja att min farmor och farfar skulle dö? Min pojkvän och allt folk runt mig har varit ett enormt stöd och jag kan inte uttrycka hur glad jag är över att dom finns där! Har även fått reda på att min 8 åriga lillebror har blivit fysiskt mobbad i skolan sen i våras.. Överbeskyddande storasystern håller på att komma fram här, vill absolut inte att det ska hända just honom eller någon annan för den delen! Han är en så fin kille och han är duktig och sköter sig i skolan! Han förtjänar inte det här.. Men men!Hans skola har tagit hand om det så läget är under kontroll! Ska vara mer aktiv nu men har väldigt mycket med skolan och har mycket i privatlivet nu med men tills nästa gång, ta hand om er! <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som de flesta vet så har jag haft enorma problem med mitt ex Kalle!Trodde allt skulle sluta fredsligt med allt snack!Men nej,rykten skulle ju såklart komma och förstöra allt!Så ett tips till alla där ute som gjort slut med sin partner!GÅ INTE TILLBAKA!!!!!Spelar ingen roll hur mycket dom än ber för ett ex är ett ex av en anledning!Det tog mig ca 10 månader att inse detta och jag har gjort så mycket dumma saker mot mig själv under den här tiden och begravt mig själv i depression!Men jag har hittat mitt ljus bland allt mörker och han vet vem han är!Är stolt över mig själv som inte är lika naiv som jag var för 1 år sen!Jag kan se igenom folk nu och har raderat allt skitsnack ur mitt liv!Vill så gärna varna andra för vill inte att flera ska behöva gå igenom samma sak som jag har gjort för ingen förtjänar det!Så varnar alla där ute,låt exet va och gå vidare!Ett ex är ett ex av en anledning och det är för det uppenbarligen inte fungerade!tack för mig!

Likes

Comments

Kan stolt säga att jag nu kommer in på industri och maskinteknik i Emmaboda!!
Har lyckats höja mina betyg så pass mycket nu!Ska dessutom prata ut med mitt ex och blev idag medryttare till en häst!Så allt går åt rätt håll nu!Åhh glädjen är för stor för att hanteras!!

Likes

Comments

Åh gud vad jag är trött!Kan stolt sitta här och säga att jag är över Kalle!Har varit så pass mycket i farten så har lyckats få känslor för två olika personer som lever i två olika världar!Total skillnad mellan de två!Har känt båda två lika länge och har nog lite starkare känslor för en utav dom!Så är i den sitsen då jag behöver välja vem fan jag vill satsa på!Åhh hahaha dags att drunkna i tankar så hör av mig senare!

Likes

Comments

Åhh är helt slut!Har säkert använt busskortet över 1000 gånger idag!Så stressad!Men iaf,sitter inne på stationen i Nybro för tillfället och väntar på Emilia samtidigt som jag lyssnar på Lola Montez av Volbeat (lyssna på den!!Ni kommer bli helt besatta!!) Imon bär det av mot Oskarshamn för att sova hos farbror och kusinerna!Och till alla som tjatar och håller på för att ni vill ses,jag har redan planerat så långt som jag kan och när jag säger att jag inte har tid att ses eller att jag inte kan snacka i telefon sluta ring som idioter då...Snälla...Blir så otroligt sur och blir bara otrevlig!Men men!

Likes

Comments

Vet att jag inte har varit den bästa bloggaren!Men det har hänt så mycket de sista månaderna och jag har helt enkelt inte orkat blogga!Men jag är tillbaka nu!Men,en liten uppdatering på läget då!Jag och Kalle gjorde slut för ungefär en månad sen,4 dagar efteråt så förlovade han sig med ett av sina ex som har misshandlat honom!Min farbror är död :(!Lägenheten under min mammas har brunnit upp!Och jag är tokkär igen!Kommer tillbaka med mer uppdateringar senare,men ta hand om er folket!

Likes

Comments

Hej!

Kan inte direkt säga att mitt humör är på topp!Irriterar mig som satan på att jag har blivit ignorerad av min kille sen han åkte hem i söndags!
Anyways,det är bestämt att jag ska flytta till Kalmar nu iaf *YAAAYY*
Förutom mängder av bråk med Kalle till och från och lite skit här och där så mår jag faktiskt ganska bra!Lovar på heders att jag ska vara mer aktiv här på bloggen!Har inte haft tid med tanke på att jag knappt har varit hemma på lovet!


Puss och Kram

Likes

Comments

One cut for each day without him
One cut for everytime he hes rejected me
One cut for everytime i've cried
One cut for everytime i've said nevermind
One cut for every "I love you"
One cut for everytime i've lied and said "I'm fine"
One cut for everytime i've missed him


I'm slowly fading away,almost at peace,almost away from this cruel world,almost gone forever and you wont miss me at all...But dont forget that,I love you till i die

Likes

Comments

För ett tag sen så failade ungefär halva min klass i ekologi så vi fick ha en extra kurs i 4 veckor..Eftersom alla som skulle gick dit så sa rektorn att vi fick åka på en klassresa!Vi röstade ett tag och nu så sitter jag inne på busfabriken i Norrköping!Har precis ätit min lunch och ska väl röra på mig snart igen!Ni får gärna kommentera om ni vill!
Puss puss skriver snart igen!

Likes

Comments

Tack för en underbar månad älskling,jag hoppas på många fler!Jag älskar dig så jävla mycket,det går bara inte att beskriva!Distansen har varit svår att hantera men vi klarar det!

Likes

Comments