Nettbutikk; Sminkeriet.no

I disse koronatider så er det mange bedrifter som ikke vil klare å overleve uten oss.
Viktigheten rundt det å holde sammen og støtte hverandre har ikke hatt en større mening enn nå. Dette syns jeg også burde gjelde for små og lokale bedrifter. Uten oss så blir de jo ingenting, og nettopp derfor vil jeg bruke min "stemme" på å fremme små bedrifter. I dag ønsker jeg å sette sminkeriet.no i spotlighten.
Du kan også følge de på Instagram

Sminkeriet.no har ett stort utvalg i sortimentet sitt med kjente merker som Focallure og Tammy Tanuka, og ikke minst ansiktsmasker. Diverse annet tilbehør blir også solgt som feks sminkebørster, skreddersydde toalettmapper man kan få navnet sitt på og diverse hårprodukter som scrunchie, hårbøyle og spenner.
Denne nettbutikken er en skjult perle spør du meg, og jeg håper flere får opp øynene for denne butikken.

Jeg har selv handlet litt fra sminkeriet.no og bildene viser noen av lookene jeg har laget med øyenskyggene. Det skal sies at disse øyenskyggene er kjempe pigmenterte, noe du ser selv på bildene. Her får du kvalitet!

Dette er noen av produktene fra sminkeriet.no

Ved å kjøpe fra sminkeriet.no så får du kjempe god service, rask levering og kvalitetsprodukter. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en liten handel her.


Hva kunne du tenkt deg å kjøpe fra denne nettbutikken?


Liker

Kommentarer

Stine
,
Så utrolig koselig skrevet! Tusen takk 😊 Ble helt rørt jeg!
eliserenee
eliserenee,
Det skulle bare mangle!❤️ Syns det var kjempe gøy å skrive dette innlegget😊
nouw.com/eliserenee
minakanchan
minakanchan,
Så flott at du vil fremme små bedrifter 😊 Det er så fort gjort at man tenker på, og bekymrer seg for de store og kjente bedriftene i disse coronatider, men vi må jo ikke glemme de små og lokale heller. Jeg har ikke hørt om Sminkeriet før, men jeg skal ta en titt på produktene deres 😊 Tusen takk for tips!
nouw.com/minakanchan

Instagram @elisereneev