Månedens Glossybox mai-2020 Wild Thing

Heisann og hoppsann! Det er så deilig med langhelg, og været skuffer ikke akkurat. Jeg har vært ute mesteparten av dagen, hvor jeg har kosa meg masse med å ta bilder til bloggen og vært på butikken en tur. Må jo kjøpe inn mat til de neste dagene siden butikken er stengt. Så nå er både kamerarull og kjøleskap stappa full :)

For ca en uke siden så mottok jeg månedens Glossybox. Jeg mottok min første eske forrige mnd, etter par års pause. Hvis du vil se hva jeg fikk så kan du trykke HER
Jeg må si at etter å ha mottatt 2 esker så er jeg veldig fornøyd med produktene og koser meg hver gang Glossybox ramler ned i postkassa mi.

Denne mnd tema er "Wild Thing" og for første gang så har de laget en spesialdesignet eske med to forskjellige design. Vanligvis så er jo esken babyrosa. Eskene er veldig kjekke å brukes til oppbevaring.

Jeg mottok esken som har leopard print. Morsomt med litt forandring men liker også de rosa eskene ;)

Dette er innholdet i esken;

  • Steve Laurent, øyenskygge palett
  • Realher, øyeskyggekost
  • Sol De Janeiro "Bum Bum Cream"
  • Hawaiian Tropic, Solkrem SPF 30
  • Calvin Klein "CK Everyone" duftprøve

Sol De Janeiro "Bum Bum Cream
Denne bodylotion har jeg sett på parfymerier og luktet på der, men aldri kjøpt den selv. Nå er jeg litt kresen på bodylotion og liker bedre kroppsoljer. Hvis du liker å bruke bodylotion så er denne midt i blinken. Jeg har allerede smurt meg inn litt med denne, og jeg elsker lukten!! Den kan virke litt for søt når man skal lukte på den fra krukka, men etter at den er smurt inn så blir ikke lukten like intens. Jeg har nok krem til å smøre meg inn ihvertfall to ganger til, så er fornøyd med at det var endel i denne slik at man kan få testet den fler ganger og gjøre opp en mening om den.

Calvin Klein "CK Everyone" duftprøve
Jeg har egentlig aldri likt Calvin Klein sine parfymer noe særlig, alle duftene jeg har prøvd fra det merket føler jeg at ikke er min type duft. Dessverre så må jeg si det samme om denne, den funket rett og slett ikke til min nese. Selv om prøven var liten så syns jeg at det er greit å motta duftprøver for kanskje man finner den neste favorittparfymen. Jeg var veldig fornøyd med størrelsen på Jimmy Choo duftprøven som kom med i forrige eske. Ja til større størrelser på duftprøvene!

Steve Laurant øyeskygge palett og Realher øyeskyggekost
Dette er to merker som er helt ukjent for meg. Jeg syns det var gøy å få en øyeskygge palett, det er alltid morsomt å prøve noe nytt. Øyeskyggekosten er myk i busten, men samtidig litt "stri" også. Jeg føler jeg har mer kontroll på kosten når den er slik. Blir den for myk så er det øyeskygge all over the place.
Jeg liker at det er en nøytral øyeskygge palett, jeg tyr vanligvis til nøytrale farger om jeg skal ha på hverdagssminke eller vil være sminket på en moderat måte :) Jeg har ikke fått prøvd ut hverken kosten eller palettet noe særlig men en look kommer på bloggen etter at jeg har fått laget det, samt min mening om produktene :)

Hawaiian Tropic, Solkrem SPF 30
Dette er en gammel kjenning som jeg har brukt nesten hver sommer. Jeg elsker lukten på denne solkremen, og den fins ikke klissete i det hele tatt. Den gir også en fin glød og beskytter ganske godt mot sola. Prisen kan jeg heller ikke klage på, og det er jo såklart ett stort pluss. Etter jeg har brukt opp denne så blir jeg å kjøpe en ny! :)Alt i alt så er månedens eske ganske spennende vil jeg si. Gleder meg masse til å motta juni esken.


Abonnerer du på Glossybox? Hva syns du om månedens eske?


Følg meg gjerne på Instagram HER

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Spennende tema og produkter! 😍 Jeg har hørt mye bra om bum bum cream. Kjedelig med parfymen, men håper resten av produktene står til forventningene. Ha en fin helg ❤️
nouw.com/dks
eliserenee
eliserenee,
Jeg syns det er veldig gøy å få denne overraskelsen i posten hver mnd! 😊 Alle andre produktene stod til forventningene, heldigvis! Blir spennende å se hva som kommer i juni esken 😊 Ha en fin helg du også <3
nouw.com/eliserenee

Instagram @elisereneev