Månedens Glossybox april-2020 Spring Blossom

Hei, alle sammen! Har dere det bra?
Jeg håper det står bra til hos dere, og at dere nyter vårværet som vi har hatt de siste par ukene. Det har vært litt regn og kjøligere temperatur de siste dagene, noe som er kjipt men nødvendig. Håper våren har mer solskinnsdager enn regn for jeg virkelig elsker sol og sommer!

Jeg pleide å abonnere på Glossybox for noen år tilbake, og for par uker siden så hadde Glossybox ett tilbud til de som ønsker å abonnere igjen, dette gjelder for både tidligere kunder og nye kunder. Hvis du også vil ha 25% på første esken din så bruk koden SPRINGOFFER25 og få esken for kun 134,-

Du kan bestille her

Pris pr eske er etter dette 179,- og det syns jeg er en god pris i forhold til hvor mye du mottar, også er det morsomt å få overraskelse èn gang i mnd enn bare kjedelige regninger. Ett annet pluss med Glossybox er at eskene er veldig praktisk å bruke til oppbevaring, også er de ganske fine og ikke sjenerende i det hele tatt.
Jeg mottok min første eske denne helgen og gjett om jeg har kost meg med produktene!

Jeg er alltid på utkikk etter nye parfymer, for det er greit å kunne variere litt og bruke forskjellig parfymer utfra humør man er i, tidspunkt på døgnet og om det er høst, vinter, sommer eller vår. Tunge dufter passer best på kveld og lette dufter er best til bruk på dagen. Så klart er dette opp til hver enkelt, og jeg har selv kun hatt en parfyme å bruke uansett om det er sol eller snø ute eller om det er dag eller natt.
Jimmy Choo er vel mest kjent for å lage sko, men de siste årene har det også blitt produsert parfyme. Jeg synes parfymene til Jimmy Choo er lette og friske!
Jimmy Choo Floral ble lansert i fjor vår, men passer perfekt også denne våren. Denne ble da med i månedens eske, og jeg liker at det er en så stor vareprøve. For det meste får man en pitteliten flakong som blir brukt opp etter 1-2 ganger. Her kan man teste denne parfymen litt lenger for å være sikker på at det er en duft du liker. Den er også veldig kjekk å ha med seg på reise mtp størrelsen. Jimmy Choo Floral er en feminin duft som lukter som blomster, med hint av sitrus, nektarin og aprikosblomst. Jeg personlig liker bedre litt mer søtere dufter og en parfyme jeg kjøper hvert år er Escada sin sommerparfyme, den slår aldri feil. Men kommer absolutt til å teste denne ferdig så får vi se hvilken parfyme som blir årets sommerduft for meg.

Jeg ble kjempe glad da jeg så at denne neglelakken fra Nails.Inc var med i månedens eske. Jeg har ikke prøvd dette merket før, men har sett det rundt omkring i forskjellige parfymerier så dette er ikke ett ukjent merke for meg.
For noen år tilbake så var jeg ei neglelakk junkie, og hadde neglelakker i alle regnbuens farger. Når det kommer til neglelakker så er jeg en real fargeklatt. Mine absolutt favoritt farger å ha på neglene er nude, pastell i alle mulige farger og alt som er rosa. Det passet veldig bra at det kom en rosa neglelakk nå! Jeg virkelig elsker denne fargen!

Monu Skin er ett forholdsvis nytt merke for meg. Jeg har aldri hørt om det, eller prøvd det før så dette blir spennende. Det er en Eye Cool Gel, altså en kjølende gel som skal redusere mørke ringer og hovne øyne. Jeg kan tenke meg denne er perfekt å bruke når du føler deg litt trøtt i trynet og trenger å se litt mer våken ut. Siden jeg ikke har noe erfaring med hverken produktet eller merket så skal jeg teste denne ut og skrive en anmeldelse etter at jeg har fått testet denne ferdig. Jeg har faktisk savnet å ha en kjølende øyekrem, så tiden får vise om dette lever opp til forventningene. Den er fri for parfyme, parabener og hvete. En annen viktig ting er at den er ikke testet på dyr, stort pluss i boka der altså.

Saint Luxe er også ett merke jeg aldri har hørt om eller prøvd. I månedens eske fikk jeg lip liner duo fra dette merket i fargene "Spring Rose" og "Pink Magnolia"
Jeg syns fargene er veldig fine, og absolutt noe jeg kan se for meg å bruke. Ett innlegg med en anmeldelse av disse kommer også. Jeg pleier ikke å bruke lip linere noe særlig, har egentlig aldri fått ut fingeren til å kjøpe det. Men nå har jeg ingen unnskyldning. Lip liner kan brukes under leppestift for å få en lenger varighet og forsterke fargen enda mer, og det kan også brukes alene for en matt finish.

EOS sine lip balms er en gammel kjenning, jeg har brukt EOS tidligere og vært relativt fornøyd. Nå har jeg fått en favoritt når det kommer til leppebalsam. Eget innlegg på det produktet kommer senere denne uka, men den er fantastisk!
Jeg ser frem til å teste EOS Active Pink Grapefruit SPF 30. Dette må jeg si med en gang og det er at den lukter himmelsk! Det som fikk meg til å ville prøve selv og ikke gi denne bort er at den har SPF 30 i seg, noe som er veldig bra. Den er også svette og vannresistant, så denne kan trygt brukes på stranda. Også er den glutenfri. Jeg gleder meg til å teste denne altså! Er spent på om den er bedre enn min favoritt.

Det siste produktet i denne esken er fra Basic Beauty, dette er også ett nytt merke for meg. En rosa, søt liten pinsett er produktet og alltids kjekk å ha med seg i veska, eller at den står på baderomshylla. Pinsett trengs alltid, så det var jeg fornøyd med å få.

Alt i alt så er jeg fornøyd med min første eske, og kommer definitivt til å fortsette å abonnere på denne. Jeg fikk med produkter jeg har hørt om, produkter jeg har hatt lyst til å prøve og produkter jeg aldri har hørt om. Jeg synes det er så gøy å få overraskelse i posten siden jeg ikke vet hva som er i eskene. Jeg gleder meg allerede til neste eske.

Vil dere at jeg skal skrive om månedens Glossybox og anmeldelser av produktene som fulgte med?


Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så gøy med glossybox! Ser ut som mange fine produkter 😊 Ha en fin kveld <3
nouw.com/dks
eliserenee
eliserenee,
Ja, storkoser meg med månedens overraskelse😁❤️
nouw.com/eliserenee
Marie hognås
,
Såå kult! Vurderer å kjøpe selv😍 liker innleggene dine!
eliserenee
eliserenee,
Så lenge produktene er fine og de trengs så syns jeg denne boksen er verdt hver krone!😊 Takk for at du liker innleggene mine❤️
nouw.com/eliserenee
minakanchan
minakanchan,
Så gøy, og så mange fine produkter du fikk 😊 Det er alltid gøy å teste ut nye produkter, hehe 😊 Jeg vil gjerne lese om månedens Glossybox og anmeldelser av produktene så ja til det, hehe 😃
nouw.com/minakanchan
eliserenee
eliserenee,
Veldig fornøyd med april esken altså. Glossybox anbefales 😊 Hyggelig å høre at du vil se fler av slike innlegg, da blir jeg å skrive om kommende bokser 😃
nouw.com/eliserenee

Instagram @elisereneev