Fortsettelse av sminkehaul fra Kicks

God søndag, alle sammen! Hvodan har helgen din vært? Håper den har vært like strålende som været. Altså, jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg nyter sommeren som har kommet. Jeg storkoser meg med både varmen og sola, tenk at vi har ca 2 mnd til med dette været. Hadde det vært opp til meg så hadde det vært sol året rundt.

Jeg skrev for par uker siden ett blogginnlegg om min sminkehaul fra Kicks som du kan lese HER
Da nevnte jeg at jeg skulle få tilsendt to produkter i posten siden de var bestillingsvare. Disse ramlet i postkassen min for noen dager siden, så da tenkte jeg å vise frem det også, som seg hør og bør :)

De produktene jeg kjøpte var;

MAC MIneralize Skinfinish Highlighter "Barely Dressed"

Dior Forever Skin Correct Concealer "0N Neutral"

Opp igjennom årene har jeg sikkert brukt hundrevis av concealere men denne er jeg ganske fornøyd med. Den kan crease litt om man har den på øyelokket og ingen setting pudder, men så lenge man har det så er det ingen problem. I og for seg så creaser omtrent alle concealere om ikke setting pudder blir brukt.
Jeg har veldig mørke ringer under øynene, og denne fjerner det, jeg vil tørre å si at den nesten er som ett viskelær! Er du også plaget med mørke ringer under øynene så anbefaler jeg denne på det sterkeste. Den har også hudpleiende egenskaper som gir ekstra fukt, og det sier man ikke nei takk til :)

Den siste tiden så har jeg brukt The Balm sin Mary-Loumanizer Highlighter, men jeg syns jeg blir så grå og blass når jeg bruker den. Så har den heller ikke fullt så shimmer effekt som jeg vil ha. Da jeg var på Kicks så ble jeg anbefalt denne highlighteren fra MAC, og som du ser på bildet så har denne en nesten ekstrem shimmer effekt, noe jeg også var på utkikk etter. Denne har jeg prøvd noen ganger nå og jeg blir like amazed når jeg tar på denne, huden min virkelig gløder! Det går også å bruke denne som en blush siden den er inndelt med forskjellige farger, men jeg anbefaler å bruke den som highlighter for den blir for skinnende til å være brukt som blush egentlig. Eneste som kan trekke ned er at den drysser litt når man skal påføre, så det er viktig å heller ta litt etter litt og jobbe det inn for ellers så er det highlight pudder overalt.
Ett lite tips: Om du ønsker enda mer glød så bruk MAC Strobe Cream under foundation. Resultatet er så fint! Jeg har den i fargen "Silverlight"


Hvilket sminkeprodukt er din favoritt?


Følg meg gjerne på Instagram HER

Liker

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Näee men hur kär blev man inte i den från MAC, ÄLSKAR highlights och shimmers :> <3
nouw.com/emmaengstrom
eliserenee
eliserenee,
Jeg ble helt forelska i denne highlighteren selv!!😍 beste jeg har prøvd hittil ihvertfall!
nouw.com/eliserenee
celinelundqvists
celinelundqvists,
Blev riktigt nyfiken på highlightern nu!
nouw.com/celinelundqvists
eliserenee
eliserenee,
Du MÅ prøve den altså❤️
nouw.com/eliserenee
Joakim,
Mmm, kanske inte min typ av produkter, 😁.. men säk kvalitemässiga m naturliga ingredienser som framförallt bra för huden din är.. Har en kontakt på Exuviance's prod till "inköpspriser" typ som jag ibland rek vänner och andra nära och kära till. Själv anv jag mig enbart av en ansiktskräm och emellanåt även en kroppskräm, 😉.. Helgen var lugn och fin, lite jobb, lite landsvägscykel, lite affärer, lite mors dag firande.. Önskar en forts trevlig måndag, 😊..
www.joakimramqvisthallin.blogg.se
minakanchan
minakanchan,
Du er ikke den eneste som nyter været for tiden, hehe 😊 Jeg elsker at sommeren er her, nå håper jeg bare at den ikke forsvinner igjen, hehe 😊 Så gøy at produktene er kommet, og kjempebra og utfyllende omtale av produktene 😊 Concealeren ble jeg veldig nysgjerrig på så den må jeg sjekke ut 😊
nouw.com/minakanchan
eliserenee
eliserenee,
Ja, nå håper jeg at sommeren er kommet for å bli! Hyggelig å høre at du likte innlegget☺️❤️ concealeren fortjener virkelig å bli prøvd altså😊
nouw.com/eliserenee
Hilma
Hilma,
Åh den highlightern såg ju magiskt fin ut! 😍
nouw.com/hilma
eliserenee
eliserenee,
Den er akkurat slik jeg ønsket!😍😍😍
nouw.com/eliserenee
,
Hej! Hoppas allt är fint med dig och att du har en härlig dag 😊
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete.
Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer.
Fortsatt fin dag!
Hilma
Hilma,

Åh den här highlightern såg ju superfin ut! 😍

nouw.com/hilma

Instagram @elisereneev