My makeup collection: contour & bronzer palettes

Idag tänkte jag visa mina contour och bronzer paletter. Jag älskar contour och ni kommer att se att vissa paletter är väl använda! Det är snart så med alla mina paletter haha! Men det är ett tecken på att jag använder produkterna väldigt mycket. Ni har kanske också nött ut vissa smink produkter så. Jag tycker det är roligt för då har man en anledning till att köpa nytt! Haha

Ha en härlig tisdag!

Anastasia beverly hills contour kit - Denna är min absoluta favorit som ni kanske ser. Väldigt använd och grymt bra tycker jag. Den mittersta skuggan längst ner använder jag nästan hela tiden som contour. Väldigt pigmenterad så man får vara försiktig när man lägger den annars kan det se för konstigt ut. Men så gäller det med typ alla contours.

Sleek contour kit - denna är min favorit att ha med när jag reser för man får en contour, en rough och en highlighter i ett. Vilket är perfekt ju. Denna är också väldigt pigmenterad och rätt billig för att ha tre olika produkter i en.

NYX contour kit - älskar denna! Sjukt bra contour palette med mycket skuggor att välja mellan. Dock så är nästan alla lite för mörka för min hudton men då använder jag dem som ögonskugga istället eller bronzer! Den vitaste skuggan i denna palette är en väldigt fin highlighter. Det var en smink look jag gjorde då det var väldigt många som frågade vilken highlighter jag hade använt för det skimrade verkligen på mitt kindben. Det var den highlightern, så fin verkligen!

Collection contour kit - denna är också en favorit hos mig! Contour färgen är dock lite för mörk för mig men den fungerar! Denna har jag börjat använda väldigt ofta, men det som är bra med den är att den highlighter också! Perfekt ju!

NYX love contours all palette - detta är inte bara en contour palette utan den har 9 fina ögonskuggor, brynskuggor, contour, bronzer i en palette. Denna är också väldigt bra att ha med på resan för då har man med rätt många olika produkter i en palette. Så det är det jag gillar med denna palette. Billig dessutom för att ha så många olika produkter i.

Sleek cream contour palette - detta är min enda kräm contour palette och jag är inget super fan utav kräm produkter. Har man redan svårt med att lägga contour så ska man inte börja använda kräm contour för det är lite svårare. jag tycker det är rätt svårt för det kan bli ojämnt och det kan vara svårare att blända. Det är dock riktigt snyggt om man får till det bra. Jag köpte denna för att helt enkelt öva och försöka få till en bra contour med dessa skuggor.

Gillar

Kommentarer