MINA MÅL DETTA ÅR

Hej alla fina!


Nu med ett nytt år så är det äntligen dags för lite nya mål eller kanske mål man inte uppnådde förra året. Jag har ett par mål som jag ser framemot att få uppnå detta år. Sen om det kanske inte blir av eller går, då får de målet bli uppfyllt nästa år eller så. Såhär ser mina mål ut;

1. Bli makeupartist

Detta är även en dröm som går i uppfyllelse, men går allt som det ska så kan jag checka av detta redan i vår! Hur kul.

2. Börja spara pengar

Något jag inte är superbra på men något som jag måste bli bra på. Väldigt viktigt, speciellt om man vill komma någonstans i livet. Just nu så är drömmen en större bostad, bil osv. Så det är bara att börja spara!

3. Ta manuellt körkort

Ja, jag har körkort men får endast köra automat. Just nu så går det bra men man vill ju kunna köra alla bilar. Sen har många runt omkring mig manuella bilar så antalet bilar jag får köra är inte jättemånga. Detta mål ska jag försöka uppnå kanske redan nu i sommar eller mot hösten.

4. Börja ta fler bilder

När jag ser tillbaka på förra året, speciellt sista månaderna så blev det inte så många bilder som jag hade tänkt mig. Nu tänker jag inte bara bilder till blogg och Instagram. Utan fota saker som händer i livet, bilder man kan se tillbaka på och minnas. Det vill jag bli bättre på.

5. Äta mer hälsosamt & börja träna

Detta låter så klyschigt haha men något jag måste börja med! Har en dålig vana att göra precis tvärtom. Äta ohälsosamt och inte träna. Detta ska det dock bli en ändring på. Som det ser ut nu så blir det träning hemma eller utomhus. Det gör dock ingenting, bara jag gör det så!

Så, det var några av mina mål. Har fler mål men vissa vill jag hålla för mig själv. Har ni mål för 2021 och iså fall vadå? Vore roligt att få höra.

Nu ska jag få i mig lite lunch innan jag åker till jobbet. Ha en fortsatt fin dag!

Kram!

Gillar

Kommentarer