Maria Nila - Review

Innehåller affiliate-länkar

Jag har nu ett tag använt hårprodukter från Maria Nila och jag älskar dem! Deras hårprodukter både luktar gott och gör det dem ska. Jag har använt dessa produkter ovan och kommer absolut testa flera produkter därifrån. Jag tänkte berätta lite om var och en. Hoppas ni gillar det! :)

1. Pure Volume mousse - denna är så bra! Jag använder denna när jag har blött eller handukstorkat hår. Då tar jag denna i hårbotten för det är där jag vill ha lite mer volym. Sedan fönar jag håret och det blir faktiskt volym och håret ser mer levande ut.

2. Cream Heat Spray - detta är nog den bästa heat spray som jag någonsin använt! Den är så galet bra och luktar fantastiskt gott också!

3. Dry Shampoo - jag brukar sällan använda torrshampoo då jag tycker mitt hår blir mer grisig utav det. Denna dock, är nog den bästa jag någonsin använt. Den gör så att håret ser fräscht ut och luktar gott. Så tack vare denna så behöver jag inte duscha mitt hår lika ofta.

4. Volume Spray - denna är ungefär likadan som den första men jag brukar använda denna på torrt hår också. För mitt hår saknar oftast den volym som jag vill ha, då är dessa produkter grymt bra!

Så jag tipsar er verkligen att testa Maria Nilas hårprodukter! Ni kommer inte att ångra er. Produkterna har bra priser och luktar ljuvligt!

Har ni testat någon/några produkter därifrån? Isåfall vad tycker ni?

KRAM ELISE <3Gillar

Kommentarer

amandagroth
amandagroth,
Älskar deras produkter !! 😍
nouw.com/amandagroth
eliselindgren
eliselindgren,
Eller hur! 😍
nouw.com/eliselindgren