Foundation collection & my 3 favorite foundations!

Jag använder väldigt många olika foundations just nu! Och eftersom foundations tar slut så snabbt så köper jag för det mesta billiga foundations. Sådana som ligger runt 80-200kr. Sedan har jag en dyr foundation och den är ifrån Too Faced, den ligger på lite mer än 300kr men den använder jag väldigt sällan och gör jag det så mixar jag den med en annan då den är för ljus.

På vintern använder jag foundations i färgerna "Light porcelain" och "Ivory" medan på sommaren "Soft beige". Sedan brukar jag som sagt mixa bland dem jag har för att få fram den rätta nyansen. Ärligt talat tycker jag fortfarande det är svårt att hitta den rätta nyansen men jag tar på ett ungefär den rätta.

Svårt att välja men här kommer mina tre favoriter:

- Rimmel wake me up foundation

Denna är så bra! Den har lite skimmer i sig och ger en fin skimmer bas. Man ser verkligen woken up med denna! Rimmel gör seriöst dem bästa mest billiga foundations. Om du inte har testat deras foundations, då har du missat något! Ni hittar den här

- Covergirl Ready Set Gorgeous

Galet billig och galet bra! Denna ger en så fin bas. Trodde inte att Covergirl skulle ha såhär bra foundations. Dock så finns denna bara att få tag i USA just nu..

- Bourjois Healthy Mix

Detta är nog den foundation som jag har som luktar gudomligt! Luktar seriöst som frukt och den ger en fin finish också! Denna är också väldigt billig vilket jag älskar då denna går åt! Jag skulle säga att det inte finns något negativt om denna! Ni hittar den här

Hoppas ni gillar detta inlägg och kollar in dessa grymma foundations!

Ha en fin Måndag <3Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh så bra tips!! Följ gärna min blogg finis, hade gjort mig jätteglad!! Kramis
nouw.com/sarafogelström
JessicaMartin
JessicaMartin,
Boujois foundation är så bra! xx
nouw.com/jessicamartin