Första dagen på Beauty Academy

Vilken dag man haft! Första dagen av 10 veckors utbildning till att bli Makeup artist! Detta ska bli så galet roligt men ändå lite utmanande.

Idag så hade vi bara en introduktions dag. Presenterade varandra, fick produkter och gick igenom dem. Sen så lärde vi oss packa i våra resväskor. Ja, jag har nu en resväska full med smink som jag ska dra i 10 veckor haha! Imorgon så ska vi börja på allvar. Heldag med massa nya saker! Så spännande!

Haft detta som en dröm, men kanske varit lite nervös och inte vågat ta detta stora steg. Kommer jag klara detta eller inte. Många tankar har snurrat kring detta. Till slut så valde jag att nu i livet är det dags att påbörja denna resa. Min dröm! Förhoppningsvis kommer man sedan få ett jobb som man bara vill gå till. Som får en att må bra och där man får leva ut sin dröm.

Ni som inte vet så har jag haft ett stort intresse för smink i flera år. Blivit självlärd men nu ska man få lära sig ordentligt med kunskap om detta område. Saker man inte visste om tidigare. Fördjupning på det lilla man egentligen kan.

Som sagt en väldigt rolig tid framöver mig nu! Allt ska ni få ta del av.

Men nu är det dags för mig att gå och lägga mig. En ny spännande dag väntar imorgon!

Puss & Godnatt!

Gillar

Kommentarer