My current makeup favorites

Innehåller affiliate-länkar
Gerard Cosmetics Hydra Mattes Liquid Lipstick - Boss Lady / Anastasia / IsaDora / Rimmel / Maybelline / The Balm / Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade Ögonbryn Soft Brown / Anastasia / Rimmel

Hej allesammans! Idag tänkte jag prata om mina sminkfavoriter just nu. Det brukar oftast variera hela tiden men just nu är det dessa nio!

1. Isadora cover up foundation - denna älskar jag!! Den har en rätt så full täckning vilket jag älskar på hösten/vintern. Den luktar ingenting och den sitter bra på huden. Det enda är att den tar slut rätt snabbt men det är inte det värsta. Tur att den inte är så dyr.

2. Anastasia contour kit - denna contour paletten är min absoluta favorit! Jag älskar alla skuggor men min favorit är den i mitten raden längst ner. Men denna är ett måste om ni vill ha en riktigt bra contour.

3. Anastasia brow wiz - som ni kanske vet så älskar jag Anastasias bryn produkter. Denna använder jag innan dip pomade för att fylla i de glesa partierna. Eller så händer det att jag bara fyller i mina bryn med denna.

4. Anastasia dipbrow pomade - ännu en produkt för Anastasia haha! Denna är min favorit, jag använder den till nästan hela tiden. Om ni vill ha eyebrows on point så är denna produkt perfekt för det! lite dyr men enligt mig är den så värt de + den håller länge!

5. Rimmel lasting perfection foundation - Rimmel gör dem bästa foundations för grymt bra pris! Har ett par stycken men denna är min favorit. Denna täcker bäst och är såå sjukt fin på huden. Verkligen, jag rekommenderar denna för er som är ute efter en bra men billig foundation.

6. Gerad cosmetics liquid lipstick - Gerad cosmetics har grymma liquid lipsticks. Har haft tre st totalt men nu har jag bara två. Om ni vill ha en läpprodukt som sitter hela dagen och inte behöva oroa er över att det kommer försvinna så fort du äter, dricker eller pratar så är deras produkter on point!

7. Rimmel kate moss lipstick 111 - Rimmel har också väldigt fina läppstift och dem har en kollektion som modellen Kate Moss har varit med och tagit fram. Alltså älskar dem!! Ni ska se hur många jag har i min kollektion, absolut älskar! Denna färg är den perfekta röda färgen, skit snygg till hösten och jul. Förra julen hade jag denna typ alla dagar runt jul haha!

8. Maybelline instant age rewind concealer - denna concealer är bättre än jag trodde den skulle vara. Den är perfekt som under ögonen concealer, speciellt om man ser trött ut eller har påsar under ögonen så hjälper den att ljusa upp det under ögonen. Denna tipsar jag för er som är nybörjare! Grymt bra concealer för bra pris som sagt.

9. The balm mary lou manizer highlight - ni som gillar highlight gillar nog denna! Sjukt fin, det jag gillar med den är att den går att bygga upp. Det blir inte en explosion av glitter på kinderna vilket jag inte riktigt gillar. Men denna är så fin.

Så, detta blev ett långt inlägg, sorry! Men där har ni alla mina favoriter just nu :) Ha en fin dag <3 Puss

Gillar

Kommentarer