Denna vecka

Sista dagen på vecka 2 av Makeup skolan. Bara 8 veckor kvar! Hur sjukt! Allt går så snabbt och ju mer tiden går desto mer lär man sig. Inte bara om att sminka andra utan även hur man ska sminka sig själv på rätt sätt.

I början av veckan har vi haft vårt första prov. Hudvård, bas och korrigering samt concealer. Gick jättebra! Sen har vi börjat med highlight, contour och rouge! Att ha hållt på med bas och hudvård i en vecka och sedan få lägga till lite mer färg på ansiktet är jätteroligt! Man börjar få in det här med att sminka andra. Väldigt utmanande men extremt roligt. Dock har vi inte kommit till ögon smink ännu. Så då blir det kanske lite mer uppförsbacke haha!

Jag har även denna vecka klippt håret, inte lite kan man säga! Så skönt att ha kort hår igen. Det var så långt och slitet. Började tröttna på det helt! Å andra sidan är jag inte så blond längre vilket känns bra märkligt. Tänker nu när det är vinter så skadar det inte att va något mörkare i håret. Planen är att gå tillbaka till blondare och ljusare senare mot våren.

Nu sitter jag på tåget påväg mot skolan. Börjat lyssna på ljudbok i veckan också vilket är väldigt avkopplande. Snart klar med Viveca Stens senaste bok. ”Offermakaren”. Jättebra bok! Rekommenderar starkt.

Sedan får vi se vad det blir för bok härnäst!

Hoppas ni får en fin fredag och den bästa helgen!
Så hörs vi!

Kram

Gillar

Kommentarer