ACO favoriter

Innehåller affiliate-länkar

Absolut älskar dessa produkter! Har länge använt dessa nu, produkter som är extremt prisvärda och väldigt bra!

Nu på vintern är det extra viktigt för mig och min hud att jag smörjer in mig. Känner verkligen att jag behöver lite återfuktning. Något annat jag gillar med ACO är att produkterna är antingen helt utan parfym eller har en väldigt mild doft. Detta gör att man kan ha på sig lite starkare parfym utan att hela jag luktar massa parfym från olika produkter. Jätteskönt verkligen!

Jag älskar andra märken också, att variera mellan olika är något jag föredrar och tycker om. För alla är olika på olika sätt. Dock kommer ACO alltid ha en speciell plats hos mig. Vill alltid ha ACO´S body cream eller blemish treating toner hemma. Tar dem slut ser jag till att de handlas så fort som möjligt. Så bra är deras produkter.

ACO´s produkter får man lätt tag på hos närmsta apotek. Handlar man på nätet får man även produkter för lite billigare pris vilket är kanon. Jag länkar produkterna nedan.

Använder ni någon/några produkter från ACO? Iså fall vilken/vilka och vad tycker ni?

Nu ska jag ta och laga lite middag, sen tror jag att jag ska gå och lägga mig. Är så sjukt trött idag efter jobb och ska upp tidigt imorgon också. Ha en fin kväll så ses vi!

Kram!


Gillar

Kommentarer