5 makeup favorites

Just nu så är dessa fem produkter mina absoluta favoriter! För mig så varierar det när det kommer till favoriter. Jag ser alla mina produkter som favoriter men just dessa fem har jag både använt som mest denna vecka och är klara favoriter! Så detta är mina favoriter nu men det kan komma till att ändras senare! Tänkte nämna alla fem här nedan och förklara varför dem är mina favoriter!

Collection Lasting Perfection Concealer - min absoluta favorit concealer, all time!! Jag har nämnt och visat denna så många gånger men den är verkligen min favorit! Jag tycker att den är så fin och ljus under ögonen, Perfekt när man ser trött ut och vill se piggare under ögonen! Plus, den täcker jättebra!

Anastaia Brow Wiz - Jag älskar Anastasias brynprodukter, dem slår alla brynprodukter! Denna använder jag när mina ögonbryn bara behöver fyllas i litegrann vilket det har varit denna vecka! Sedan så ser ögonbrynen mer naturliga med denna än en dip pomade! Så därför har jag använt denna nu i veckan då jag varit i skolan.

Isadora Cushion Foundation - denna har jag använt nu i veckan då jag velat göra en snabb sminkning. Den täcker väldigt bra och det går som sagt mycket snabbare att lägga på denna än en vanlig foundation. Den är billig också vilket är bra! Det man dock kan göra är att köpa en foundation flaska från Isadora och fylla på så man slipper köpa en ny sådan.

Make up forever HD powder - detta lös pudret är så bra för att setta concealer under ögonen! Jag köpte denna på Sephora men det är inte originalet utan deras "mini" puder. Jag ville testa deras puder men valde att köpa "mini" och trodde inte det skulle hålla länge men det har faktiskt hållit i över 1 år nu! Så tips, köp deras "mini" om ni inte vill lägga mer pengar på deras original! Fast jag tycker att pudret är värt pengarna!

Isadora Lip Booster - Jag köpte denna i veckan och är besatt! Jag brukar inte gilla läppglans men denna slår alla jag testat! Den funkar lika bra på andra läppstift och liquid lipsticks som utan! Jag hade denna i skolan och tycker den ger ett sånt fint glow på läpparna men också volym. Det finns en massa olika färger men jag valde en rätt vanlig rosa nude färg till en början! När jag har köpt flera så kan jag kanske göra ett inlägg med att visa hur dem ser ut!

Hoppas ni gillade detta inlägg! Ha en fin söndag, jag själv sitter här med en dunder förkylning så för mig blir det inte precis som jag hade tänkt mig idag men aja.. vad kan man göra!

KRAM!


Gillar

Kommentarer

JessicaMartin
JessicaMartin,
ABh, gör så bra ögonbryns produkter! xx
nouw.com/jessicamartin
eliselindgren
eliselindgren,
Eller hur! 😍
nouw.com/eliselindgren