2021!

Hej alla fina läsare! Nu är det ÄNTLIGEN nytt år. Som jag (och alla andra) längtat efter! 2020 var för mig personligen ett väldigt annorlunda, jobbigt och dåligt år. Givetvis så hände lite bra saker emellan åt också. Generellt så har man haft bättre år.


Inför detta år har jag höga förhoppningar om en bättre vardag, mindre restriktioner att följa och att man kan starta om lite på ny kula. Jag kommer börja detta år med något extremt spännande och kul, nämligen studera till makeupartist! Detta är något jag har drömt om länge och tror kommer passa mig som handen i handsken. Har sedan studenten lagt denna dröm lite på hyllan för att kunna jobba lite som undersköterska. Ett yrke som jag alltid kommer minnas och kommer kunna jobba inom eventuellt vid ett senare tillfälle. Nu kommer jag lägga all min tid åt min dröm. Något som ska bli så himla roligt!

Denna dröm och resa vill jag som sagt dela med er. Ska försöka posta här på bloggen så gott det går. Hoppas att det kommer bli roligt att följa. Har nämligen många planer framöver!

Ha en mysig kväll & god fortsättning på det nya året!

Kram <3

Gillar

Kommentarer