Jag älskar ju hudvårdsprodukter och älskar att testa nya produkter. Dessa tre beställde jag på kronans apotek och allt detta för endast 160kr. Det tyckte jag var grymt pris! Dessa produkter är också mycket billigare på deras webb än i butik. Så det är ett tips! Kolla in deras webb eller någon annan apotek hemsida. Då kan ni hitta dessa produkter och många andra för mycket bättre pris! Så kolla in på alla apotek hemsidor, då dem rätt ofta har webb priser och rabatter!

Jag använder sjukt mycket handkräm just nu för att mina händer är torra på vintern. Jag använder en fetare handkräm på kvällen och denna dagligen. För denna sjunker snabbt in i huden och luktar så gott. Inte för att jag är så gammal men denna är age protecting. Så den är förebyggande så det är ju bra!

Jag älskar att använda en toner/ansiktsvatten för att ta bort smuts och smink som inte gått bort med scrub eller face wash. Denna kan jag ta om jag har slarvat med att tvätta ansiktet, då tar jag lite av denna på en bomulls rondell för att rengöra lite grann iallafall. Denna är superbra iallafall och luktar lite handsprit men inte mycket. Den är fortfarande grymt bra och smutsen försvinner jättebra!

Denna tar jag bort mitt smink med och för att bara rengöra om jag inte har smink på mig. Den både luktar gott och rengör på djupet. Jag känner mig alltid mjuk och ren när jag använt denna. Så rekommenderar denna verkligen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan, men nu lovar jag att jag är tillbaka. I helgen så köpte jag den snyggaste väskan! Absolut älskar denna och den kommer vara perfekt att ha när man strosar på stan eller är och festar. Väskan gör seriöst hela outfiten 100 gånger snyggare oavsett vad man har på sig.

Om ni undrar så finns den och köpa på både Mango och Boozt.com. Jag betalde 349kr för den vilket jag tycker är ett grymt pris eftersom väskan ser oerhört lyxig ut! Så denna rekommenderar jag till er som älskar väskor och vill ibland festa till looken lite!

Ha nu en fin dag så hörs vi! <3

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Idag så har jag fått hem två nya paletter som jag beställt. Dessa två, speciellt modern renaissance har jag velat ha väldigt länge. Dem är så sjukt fina båda två och kommer komma till bra användning.

Det har varit väldigt många skriverier om subculture paletten, att skuggorna är väldigt pudriga och ger mycket fall out. Jag tyckte att den pudrade lite när jag swatchade vissa skuggor men pigmenteringen är grym. Så det är inte det värsta om dem är pudriga. Jag tycker skuggorna i båda paletterna är unika och snygga. Har en massa idéer på smink looks med dessa två, så vänta bara!

Hoppas ni haft en bra dag <3

Likes

Comments

Igår såg åkte jag till Ikea och köpte lite nytt till mitt rum bl.a. två lampor och sedan så köpte jag en spegel på Jula. Jag har länge velat ha en sminkspegel och nu har jag det! Ljuset är perfekt och det ser väldigt snyggt och proffsigt ut också. Att äntligen ha denna spegel med lampor kommer defenitivt att underlätta på morgonen och kvällar då jag sminkar mig. Tror ljuset kommer fungera väldigt bra som fotoljus också :)

Hoppas ni haft en härlig helg <3

Likes

Comments

Jag älskar frukost, det känner jag är starten på dagen. Jag är den personen som gärna sitter och äter frukost i 1-2 timmar! Då känner jag att jag får den perfekta starten. Idag åt jag en väldigt snabb frukost vilket jag hatar, då känner jag mig stressad. När det är skola så hinner jag inte med att äta en lång och stor frukost utan det får bli på helgerna. Haha detta inlägg blev om frukost!

Mina planer angående bloggen är att i helgen sitta och göra riktigt bra inlägg. Jag ska också fota halloween looks, ser så fram emot det! Hoppas på bra ljus i mitt rum så att jag kan fota en massa!! Annars vet jag inte vad jag gör.

Dagens planer är att jag ska gå i skolan, har en del lektioner idag... Sen ska jag på min körlektion på skola vilket jag längtar efter för det går så bra just nu. Och efter skolan och att ha kört ska jag gymma. Jag som redan har träningsvärk och så men idag ska jag och min kompis köra ben och kondition. Vilket också ska bli roligt! Så skönt att ha kommit igång med träning.

Vill ni kanske att jag ska göra något inlägg i veckan där jag pratar om träning och kost? Isåfall kommentera!

Ha en fin dag nu och förlåt för ett litet rörigt inlägg.

Puss! <3

Likes

Comments