Jag är ett modefreak. Jag älskar kläder. Jag älskar alla dessa skapare kring kläder. Allt.

Om jag skulle beskriva min stil med tre ord så är det färglös, rockig och soft. Hatar tajta skjortor. Älskar tajta jeans. Älskar stora tröjor, blusar och skjortor. Jag lever i symbios med sweatshirts. I alla färger (inom min färgskala = grått, vitt, grönt, kamel, beiget, skogsgrönt och om det spårar ur rejält är det rött.)

Men jag hatar hetsen kring snygga kläder och kräks på det ibland. Ibland vill jag bara se ut som alla andra, då gör jag det.

Jag har två extremt stora idoler kring mode. Maja Wyh och Emanuelle Alt. ÄLSKAR.

Vill framförallt ha alla svarta byxor, jeans och underdelar som Maja har. Varför består inte min garderob endast av svarta nederdelar? Om jag tänker efter iochförsig så består den till mer än 50% av svarta saker, Woops.
Något jag ska bli bättre är att inte krångla till det så fruktansvärt. Jag är mest bekväm i ett par sköna, snugga svarta jeans/byxor eller ett bar ljusblå starka jeans. En stor vit skjorta, en grå t shirt från favvo Acne, en stor stickad tröja eller en skinnjacka och en massa smycken på det så är jag klar. Kanske ett par sneakers, spetsiga boots eller UGGS till, UGGS är endast för att det är det skönaste man kan ha sina fötter i. Lite lätt make up med en brun ögonskugga och ett ljust läppbalsam. Jag behöver inte krångla till det för att imponera på alla. Jag är snyggast i det jag känner mig bekväm i.
Jag ska härmed endast köpa kläder som jag är bekväm i och som jag kommer älska (det där löftet kommer aldrig hålla, bara så att alla vet.).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vem är jag?
Elise Lindeblad heter jag och jag är glad, bestämd, målmedveten och lugn. Framförallt är jag lugn, jag är ingen jättehetsig tjej. Fast mina kompisar skulle nog mer förklara mig som lite galen, med betoning på lite enligt mig själv....
Jag älskar hästar och allt som har med naturen att göra. Träning, musik, mat och familjen är även något som står mig nära hjärtat. Även vänner men de brukar tyvärr ofta få komma i andra hand, tråkigt nog. Jag är otroligt social av mig men under vinterhalvåret så är jag otroligt fokuserad vilket resulterar i ett något handikappad socialt liv om mina kompisar skulle tolka det. Jag ser och tänker inte på sånt, jag tänker på hur bra jag ska bli i framtiden. Om jag skulle se alla problem med mina olika satsningar så skulle jag förmodligen ha slutat för länge sedan. Här passar mitt favvocitat in, "Be Happy. Be Bright. Be You." Jag i 3 väldigt korta meningar, eller snarare jag i 6 ord.

Jag älskar som sagt musik och är ett stort fan av ALLT. Jag skojar inte. Men R'n'B är något som ligger lite extra nära tillhands. Frank Ocean och Jay-Z är stora favoriter (och Kanye, och Alicia Keys, och Ne-Yo). Okej typ all soul och R'n'B. Men jag älskar house, lugnt, "after beach" musik som jag kallar det (ingen kommer fatta detta). Jag lyssnar konstant hela tiden på musik och det är helt enkelt en otroligt stor del av mitt liv. Det är en liten del av det jag kommer dela med mig av här.
Det som jag dessutom älskar med musik är skaparna bakom den. Alla människor, alla artister. RnBn är fantastisk på det viset att det är en salig stor fet blandning på alla och framförallt tar tjejerna för sig. Det ger mig hopp om mänskligheten, chilla lite innan du klickar bort för att jag börjar snacka feminism. Det handlar inte om feminism, det handlar om mig. Jag tar ofta för mig, och är nog inte så tjejig alltid. Det är något många killar har mycket emot, men RnBn och människorna bakom ger mig styrka att fortsätta. Jag är en jävel på att argumentera och jag imponerar på vuxna. Jag skiter i om grabbarna tycker jag inte är mallen av en tyst gullig liten tjej som de kan behandla hur de vill. Det är inte jag.

Glömde säga att jag är lite kaxig, men jag är rätt snäll ändå. Oftast 😉.

Okej 1 til anledning att älska RnB, Jag Ä.L.S.K.A.R killar med snapbacks, Hood tröjor, å slitna jeans, överhuvudtaget RnB stilen. Men att de samtidigt kan se så fruktansvärt snygga ut i en kostym eller en udda skjorta är det typ det bästa. Framförallt mörkhyade killar. Sjukt vackert. Alicia Keys är också vacker. Typ vackrast.

Likes

Comments

HEJ!!!
Elise Lindeblad heter jag!

Jag har startat den här bloggen för att framförallt lägga upp bilder men också skriva för att senare kunna gå tillbaka och se vad som hände i mitt liv under vissa tider, alltid kul att titta tillbaka.
Puss å Kram!!

Likes

Comments