THIS SUMMERS HIGHLIGHTS

Favoritter

Hei igjen alle fine! Den siste tiden har gått så utrolig fort, men det er vel sånn sommeren pleier å være. I morgen er det kun to uker til skolestart, og disse sommermånedene har bare flydd unna. Mye jobbing har blitt overstått, men også litt ferie da. I år hadde jeg ikke så mye ferie, men jeg har vært en uke på hytta, også fikk jeg fem dager fri litt senere. Og noen av de dagene tilbragte kjæresten min og jeg i Porsgrunn hos pappa, og i Grimstad. Da vi kom hjem fra Grimstad, dro jeg inn til en venninne i Oslo.

Ellers har jeg prøvd å bruke timene før og etter jobb så godt jeg har kunnet til å være ute og få gjort ting, og det fikk jeg til i år også gett, selv om jeg såklart føler at jeg kunne klart det enda bedre. Tenkte uansett å vise dere et lite bildedryss av sommeren min.

(^sponset deksel fra caseapp)

Kort oppsummert har det vært en fin sommer med mye jobbing, litt aktivitet, god mat, godt å drikke, gode venner, familie og ikke minst minner! Skulle så gjerne rekt å gjøre enda litt mer, men det får jeg ta igjen siden.

Det er så lett å føle at man har en lite innholdsrik hverdag når det eneste man ser er glansbilder av alles fine dager på instagram. Dette er blant annet noe jeg har følt mye på i sommer, derfor er det så viktig å huske på at det ikke nødvendigvis er realiteten. Bak alle disse bildene for eksempel er det ca 30 dager på jobbing fra midten av juni til nå, men det ser jo ikke sånn ut? Husk at det blir hva du gjør det til, og ikke tro på alt du ser og hører, da risikerer du å ikke ha det bra med deg selv. Håper alle får en super kveld, jobb venter på meg i morgen tidlig, så nå tar jeg kvelden - god natt ♥

Elise

Liker

Kommentarer

PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Det høres ut som en veldig fin sommer ❤️
nouw.com/pernillekepaza
elisekr
elisekr,
❤️❤️❤️
nouw.com/elisekr