THE LAST DAYS

17.MAI

Grunnlovsdagen startet tidlig i år, for vi hadde invitert våre nærmeste vennepar på champangefrokost. Det ble rett og slett en frokost med rundstykker og det beste pålegget som eggerøre, spekeskinke, røkelaks, roastbiff, karbonader, potetsalat, og masse frisk frukt og grønnsaker. Etter noen timer i solsteken på verandaen tok vi turen videre til byen for å se på bytoget. På kvelden grilla vi hos et vennepar av oss. Akkurat slik 17.mai skal være, spør du meg ♥


20.MAI

Gårsdagen var litt grå og trist. Nå har jeg jo levert fra meg bilen, så den eneste måten jeg kan komme meg steder nå er ved hjelp av sykkel, eller å ta beina fatt. I går syklet jeg derfor til skolen, og ble KLISSVÅT! Det var fryktelig deilig å slutte tidlig, og komme hjem til Lucy, og ta meg en kopp med te. Jeg prøvde meg faktisk på havremuffins i går, noe som var veldig godt!


For ca fem muffins:
1 egg
1 dl valgfritt mel
1 dl lettkokte havregryn
1 ts bakepulver
1 most banan
Ønsket mengde honning (en halv dl +/-)
En liten klunk olje
Pittelitt salt
(Kan bruke litt yoghurt også)
Bær og frukt til topping
200 grader på over/undervarme i 10-15 minutter

Nydelige lille Lucy min ♥


21.MAI

HAPPY BIRTHDAY TO ME
I dag har jeg bursdag, jeg blir hele 22 år. Dagen i dag startet med en lysvåken Elise kl.6. Da startet jeg dagen med en treningsøkt, etterfulgt av en gåtur og skole. Det var så deilig og varmt i dag, så det passet kjempefint at jeg inviterte bestemor, mamma og søstra mi på taco og kake, for da var det perfekt å sitte ute på verandaen. Dagen kunne ikke vært bedre ♥

- Elise

Liker

Kommentarer