SUMMER ON MY PHONE

Favoritter, Tips, Ukategorisert

Annonse for caseapp.no

Heihei fine dere! Jeg har vært så heldig som har fått lov til å samarbeide med caseapp.no igjen! For dere som har fulgt meg lenge, vet at jeg har brukt produktene i over fire år, som vil si at jeg har god erfaring med de, og ikke minst er fornøyd med produktene derfra.

Caseapp.no er en nettside som tilbyr ulike produkter som deksler og skins til telefoner, data og nettbrett. Her kan en enten lage helt egne og personlige design, eller plukke fra nettsidens utvalg. Personlig syntes jeg designene de tilbyr er freshe, moderne og veldig fine, så jeg pleier å velge et ferdig design, og en jeg designer selv. Man kan også velge om man ønsker matt eller blankt deksel. Hvis man er usikker på hva man vil velge, så kan jeg si at av egne erfaringer får man et fastere grep på telefonen hvis man velger et blankt deksel, den matte er litt mer "glatt". Men jeg syntes selv at den matte er finere hvis man skal ha deksel med tekst på. Nettsiden er også veldig oversiktlig og lett å forstå.


Produktene fra caseapp vil jeg si er av god kvalitet. De sitter godt på telefonen/macen, jeg opplever at de holder seg rene, og at det skal mye til for at de blir ødelagte. Ingen av produktene jeg har testet ut derfra har noen gang blitt ødelagte. Jeg har for eksempel et marmorskin på macen min, som jeg fikk i februar 2018. Til tross for den "peller´n" jeg er, så sitter den fremdeles som støpt på, og ser like fin ut - i tillegg har jeg fått masse skryt for den! Anbefaler å bruke skins til mac/pc fremfor til telefonen, da man gjerne bytter deksler litt oftere på telefonen.

Dette dekselet er et av designene som nettsiden tilbyr, og jeg synes det var så sommerlig, enkelt og pent. Jeg har valgt dette i blankt. Du finner det HER!
(Husk å bytte til den telefonen/modellen du har hvis du skal bestille)

Dette dekselet har jeg "designet selv", og jeg valgte dette i matt. Jeg fant en passende og fin tekst/bilde på pinterest ved å søke på "iPhone wallpaper", klipte og limte dette inn på caseapp sine nettsider under:

"deksel" -> "velge hvilken type telefon" -> "slipp dine filer her" -> så flytter du det slik du vil ha det, også er det rett og slett klart til bestilling.

Liker så godt å ha slike tekster på telefonen, for den har man med seg overalt, og teksten jeg har valgt er en skikkelig fin påminnelse om at man velger hvordan man vil ha det ♥


Ved bruk av rabattkoden 20ELISEKR, får du 20% rabatt på produkter fra caseapp.no .Hvis du har noen spørsmål om hvordan man gjør det, så er det bare til å sende meg melding, eller legge igjen en kommentar!

Her er noen inspirasjonsbilder som jeg har lånt fra caseapp.no sin instagram:

- Elise

Liker

Kommentarer