OLD BELTS

Mote & antrekk

Er det en trend jeg elsker, så er det belter! Statementbelter som ingen andre har er det beste jeg vet, så da rotet jeg litt i skapet til mamma, bestemor og mormoren til kjæresten min. Jeg sier det igjen - den som leter finner!

Dette nydelige beltet i lyseblått fikk jeg av mormoren til Haakon, og jeg elsker det! Detaljene på beltet er helt nydelige, og det passer godt til klassiske og basic plagg!

Dette sorte beltet fikk jeg av bestemor, da hun ikke brukte det lenger! Den setter prikken over i´en, spesielt over kjoler som ikke er innsvinget.

Dette sorte beltet med de kule detaljene på, fikk jeg av mormoren til Haakon! På grunn av den litt spesielle detaljen passer dette beltet best over basic og ensfarget kjoler og skjorter!

Dette brune beltet fikk jeg også av mormoren til Haakon, og jeg elsker det! Det ligner mange av de som selges i butikken i dag som "vintage", forskjellen er at dette faktisk er vintage. Brunt, tøft, og detaljene er råfine - hever ethvert hverdagsantrekk!

Disse to lakkbeltene fikk jeg av mamma, og de passer til det aller meste! Jeg digger lakken som skiller seg ut fra de andre materialene som jeg vanligvis bruker til. I tillegg digger jeg at jeg kan veksle mellom sirkel og firkant. Virkelig to favoritter som redder mange antrekk!

Elise

#vintage #nouwinfluencer #outfit #fashion #nouwfashion #nouwvintage

Liker

Kommentarer

jmyklebust
jmyklebust,
elisekr
elisekr,
Tusen takk! 😃
nouw.com/elisekr