FAVORITECOVERS ON MY PHONE

Tips

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med caseapp.no

Hei fine dere! Nå har jeg vært så heldig å få samarbeide med caseapp.no igjen! Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har brukt produktene derfra i over fire år, og er fornøyd og ærlig om prouktene derfra. Jeg ville heller aldri samarbeidet med de år etter år hadde det ikke vært for at jeg var fornøyd.

Til dere som ikke har hørt om caseapp.no før, så er det en nettside som tilbyr beskyttelsesprodukter som deksler og skins til telefoner, data og nettbrett. En kan enten lage helt egne og personlig design, eller plukke fra nettsidens egne utvalg. Denne gangen har jeg valgt to design fra nettsidens utvalg, da jeg syns de hadde så utrolig mye fint nå. Vanligvis har jeg designet selv også, og har alltid blitt fornøyd med det! Det er i tillegg en perfekt julegave til noen man er glad i ♥

Dekslene kommer i slike søte poser, også perfekt å ha solbriller i!

Du finner disse dekslene her: zebra og beige mushroom - husk å endre til den modellen du har på telefonen hvis du skal handle fra den linken jeg la med


Produktene jeg har testet fra caseapp.no er av veldig god kvalitet. Dekslene sitter godt på telefonen, holder seg rene og hele. Jeg har aldri knekt eller ødelagt et produkt derfra noen gang, noe jeg har opplevd med andre produkter. Den beskytter også bra, men jeg har glass foran skjermen i tillegg. Den blanke versjonen av dekslene gir et bedre grep enn de matte. Jeg har forresten en marmor skin(klistremerkedeksel) på macen min som jeg har hatt siden februar 2018, og den sitter like godt på enda. Den har derimot blitt noe møkkete i kantene, men det ser man såvidt. Vil anbefale å bruke skin på data og deksler på telefonen. Man blir fortere lei av motiver på telefonen, så da vil det være enklere å bytte deksler enn skin som man må kaste etter bruk.


Ved bruk av rabattkoden 20ELISE, får du 20% rabatt på produkter fra caseapp.no. Hvis du har noen spørsmål om hvordan man gjør det, eller om produktene så er det bare til å sende meg melding, eller legge igjen en kommentar!

- Elise

​#caseapp #samarbeid #sponset #girl #fashion #nouw #noueinfluencer

Liker