BREAKFAST FAVORITES

Helse, Tips

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg skrev her sist. Tiden går så fort når man har mye skole og jobb om hverandre. Siden sist har jeg vært på Mallorca, hatt eksamen, pynta til jul og masse annet. Tenkte å lage et innlegg med bare bilder fra Spaniaturen, og et annet innlegg hvor dere ser hvordan jeg har pyntet leiligheten hjemme. Nå tenkte jeg å vise dere mine frokostfavoritter.

AVOCADO TOAST

Denne avokado toasten kunne jeg spist HVER dag! Det er helt enkelt avokado, tomater, brød (helst surdeigsbrød), hvitløk, havsalt, pepper og olivenolje. Stek ønsket antall brødskiver i olivenolje i en panne. Kutt et hvitløksfedd i to og gni den på den siden av brødskiven du skal ha pålegg på. Mos en avokado med en gaffel på brødskiva, ta på havsalt og pepper. Helt til slutt så kan du grovhakke noen tomater. Hvis du har permasan liggende er dette også sinnsykt godt. Voilà - en perfekt og sunn frokost!

CHIAGRØT MED DIGG TOPPING

Chiagrøt eller chiapudding har blitt en stor favoritt til frokost. Det er mange måter å lage det på. Jeg liker best å bruke kokosmelk, evt litt vanlig melk, vaniljesukker og/eller honning, chiafrø og litt havregryn. Jeg pleier vanligvis å lage et stort glass med det, så hvor mye av hver ingrediens man skal ha varierer ut fra hvor mye du skal lage. Min favoritt topping er granateple, blåbær, mango, granola, gojibær og hjemmelaget mandelsmør (funker også med peanøttsmør). Hadde ikke mer mango da jeg tok bilde av denne, men det MÅ dere prøve! Utrolig godt. Husk at du må lage puddingen/grøten dagen før, så det rekker å stivne i løpet av natten. Det kan også være lurt å putte granateplekjernene i et glass med lokk på, da holder det seg en ukes tid, og da kan det brukes i salater eller flere grøter.

Noe annet jeg har blitt veldig glad i etter trening eller hvis jeg skal lage meg en skikkelig frokost, er å steke karbonader (lurt å ha en pakke liggende i fryseren), og eggerøre med cottage cheese og salat.

- Elise

Liker

Kommentarer

siljehv
siljehv,
Åh, det så kjempe godt ut! Jeg elsker avocado toast 😍
nouw.com/siljehv