Dagens utflukt


TODAYS VIEW

God kveld, fine! I dag har dagen gått vanvittig fort, og jeg føler jeg har fått gjort en hel haug med forskjellige ting. Dagen startet tidlig da jeg begynte på jobb kl.8, plutselig var arbeidsdagen over, og jeg måtte kjøre mamma og søstra mi et sted før de skulle reise på ferie. Etter det tok jeg meg en treningsøkt, etterfulgt av en utflukt sammen med kjæresten min. Vi hadde lyst til å gå et sted vi ikke hadde gått før, og bestemte oss rett og slett for å utforske "nærområdet", eller rettere sagt, så kjørte vi til Hvaler da. Der fant vi en skikkelig fin perle, bare se på bildene!

Denne treningsshortsen fikk jeg i denne månedens boostbox, noe som er en boks lignende goodiebox, bare med trening som tema. Den er ikke sponset altså, jeg var rett og slett nysgjerrig, og ikke minst så er jeg veldig fornøyd.

Etter denne turen skiftet vi klær i bilen og sprayet oss med godlukt, før vi tok en kjapp tur innom byen for å handle litt sommerklær til Haakon. Etter vi kom hjem har vi rett og slett bare sittet på sofaen, og koset oss med mat, tv og pusen, før jobb venter i morgen også! Håper alle har hatt en fin start på uken! ♥

Elise

Liker

Kommentarer

DENIM ON DENIM


A LITTLE MARITIME TODAY


Heihei alle fine! I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å jobbe, kjøpt meg nytt treningstøy og gjort litt husarbeid som vasking osv, noe som må til det også. Tiden har gått så fryktelig fort i dag, og det er jo helg før man vet ordet av det. Denne helga jobber jeg i grunn veldig mye, men dette er faktisk min siste helg på den ene jobben min, så det skal bli godt å bare forholde seg til en jobb fremover. Håper alle får en superduper kveld!


I WEAR
Genser fra Levis
Bukse fra Bikbok
Sko fra Sebago Docksides
Veska fra Modalu England
Solbriller fra Ray Ban


- Elise

#fashion #nouwfashion #nouwinfluencer #nouwoutfit #outfit #mote #nouwmote #influener #ootd #ootdmagazine

Liker

Kommentarer