THE PRETTIEST JUMPSUIT

Mote & antrekk


God tirsdag dere! Nå sitter jeg hos svigerforeldrene mine og venter på middag, mens jeg har en liten pause fra oppgaveskriving. Vi har en del oppgaver på skolen for tiden, og jeg gleder meg så fælt til påske, for da skal det meste være i boks. Da er det bare eksamen som gjenstår tidlig i juni, før det endelig er sommerferie! Tror faktisk ikke jeg har fortalt her enda at vi skal få oss en kattunge i mai - gleder meg skikkelig til det! Uansett, over til overskriften, så var fetteren min og jeg ute i det fine været og tok litt bilder her om dagen, og da brukte jeg denne sykt fine jumpsuiten som er fra H&M!

- Elise

Liker

Kommentarer

SATURDAY

Mote & antrekk


SATURDAY VIBES

God helg alle sammen! Denne helgen var i utgangspunktet min frihelg, men pga crazy days så jobbet jeg både fredag og lørdag. I går etter jobb dro vi 11 jenter på lønningsmiddag, noe som var veldig koselig - men jeg skulle aldri bestilt med dessert, fy så mett jeg ble! I dag gikk det veldig unna på jobben, og det er vanvittig deilig og tenke på at jeg har fri i morgen. Mange syntes søndager er kjedelige, men på den ene jobben min, så har vi åpent på søndager, så for meg er det virkelig helt luksus med fri på en søndag. Så dagen i morgen skal brukes på å sove lenger, dra å trene, handle mat i Sverige, også tenkte jeg å avslutte dagen med en skikkelig spadag for meg selv. Er så viktig og ta vare på seg selv mellom slagene!


- Elise

#nouwoutfit #nouwinfluencer #outfit #influencer #mote #fashion

Liker

Kommentarer

LOVELY DAY

Mote & antrekk


Hei alle fine! Denne dagen har jo virkelig vært helt fantastisk! Den startet med tur i skogen med bestemor i DET nydelige vårværet. Etter det dro jeg på cafè med noen medstudenter og jobbet med et prosjekt vi holder på med på skolen. Etter det hentet jeg fetteren min og var med han i noen timer, før jeg var med en venninne på kvelden! Skikkelig digg dag som har vært fylt med mye glede, sol, positivitet og VÅRSTEMNING - fire ting jeg virkelig elsker! Håper alle har hatt det kjempefint, og kjører på før helga sniker seg innpå oss! ♥

- Elise

​#nouwinfluencer #nouw #nouwfashion #fashion #nouwoutfit #outfit #bestofnouw

Liker

Kommentarer