WHEN THE SUN HITS YOUR FACE

Mote & antrekk


Hei alle vakre! Nå sitter jeg på en madrass, midt i den store stua. Rundt meg er det nesten ingenting, bare noen puter, en stol, en støvsuger og Haakon da selvfølgelig. Vi har nemlig flytta de fleste store møblene våre til den nye leiligheten i dag, og sitter derfor uten både TV, sofa og veldig mye annet. Da sofaen ble bært ut istad, så gikk det virkelig opp for meg at vi skal flytte! Etter tre år som leieboere, skal vi endelig flytte til vårt eget, og kaste penger rett i lomma istedenfor ut av vinduet! Gleder meg masse til å bli ferdig i leiligheten og vise dere hvordan det ser ut der! Håper alle får en deilig onsdagskveld

- Elise

Liker

Kommentarer

VI FLYTTER

Hei! For et par uker siden var kjæresten min og jeg på en visning, og neste dag vant vi budrunden på leiligheten! Herlighet, det er så gøy at vi endelig har kjøpt en leilighet sammen! Vi får nøkkelen denne torsdagen allerede, og da skal vi bruke de neste ukene på å komme oss til rette der! Dette er en av grunnene til fraværet på bloggen, og kommer nok mest sannsynlig til å være det fremover også!

Her to av bildene fra leiligheten sånn den så ut da vi var på visning! Gleder meg masse til å vise dere hvordan det blir. Jeg skal prøve å ta noen før/etter bilder til dere! Gleder meg til en spennende tid fremover!

- Elise

Liker

Kommentarer