HOLIDAY OVER AND OUT

Mote & antrekk, Reise

Hei! For ett par timer siden kom kjæresten min og jeg hjem fra København. Dette var min siste sommerferie for i år, og allerede i morgen starter fadderukene på skolen. Må si det er en veldig myk start da, men jeg må fortsatt opp tidlig i morgen for å registrere meg på nytt studie! Vi har hatt noen fantastiske dager i København, og jeg vil garantert dra tilbake!


I WEAR

Skjorte fra København K
Bukser fra Vila
Sko fra Michael Kors
Briller fra København K
Veske fra Marc O´PoloVi har vært ganske heldige med været, men i går dro vi på tivoli i regnvær, og det var ikke så aller verst altså. Vi dro nemlig derfra med en iPhone 8 rikere, vunnet på første forsøk på en spillemaskin som kostet 10kr. Det var veldig gøy, og vi smilte fra øre til øre begge to resten av dagen. Og gjett hvem som fikk den - jeg!!


Vi avsluttet turen vår med det koseligste jeg vet - hotellfrokost! Ah, jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg elsker det. Det er så mye godt, man får som oftest alltid frukt, oh alt står bare ferdig og venter på deg. Og har dere lagt merke til stemninga? Jeg klarer ikke å beskrive det, men jeg ELSKER stemninga og atmosfæren når folk spiser frokost på hotell. Nå skal jeg legge meg, kjenner at det svir i halsen, skal hive i meg ett glass med isvann og sitron! Natti!

Elise

Liker

Kommentarer

København

Reise

Kjole fra Samsøe Samsøe - Belte fra Louis Vuitton - Veske fra Modalu

Bluse fra Zara - Belte fra Cala & Jade - Solbriller fra København K

- Elise

(Innlegget skulle blitt publisert i går, men pga dårlig nett, så funka det ikke!)

Liker

Kommentarer

BLUE FEELZ

Mote & antrekk


Hei! I går var kjæresten min og jeg en tur på Skjærhalden for å ta oss en is, og nyte sola i noen timer. Endelig har han fått ferie, men dessverre så jobber jeg en del. Derfor må vi finne på småting vi kan gjøre sammen som ikke er så langt unna, slik at jeg rekker jobb, men at vi likevel får noe ut av dagen sammen. Nå har jeg jobbet 7 dager på rad, og det er 4 dager til med jobbing, før vi tar oss en velfortjent ferie i København i noen dager - det gleder jeg meg masse til! Jeg har aldri vært i København, så gi oss gjerne tips!


I WEAR

Jumpsuit fra Bikbok
Veske fra Prada
Armbånd fra Edblad
Sko fra Re`belle (Cannes i Frankrike)

Elise

#nouwoutfit #fashion #outfit #mote #nouwinfluencer

Liker

Kommentarer